Setmana 13

DADES DE LA SETMANA 13 DE 2022 

Paraules més llargues (11 lletres):
impaciència, incipiència, cosificació, gasificació, 
ossificació

Llargada mitjana: 5.5 lletres

Nombre mitjà de paraules diari: 93.3 

Paraulògic del 28 de març
Lletres: p + aceimn
Paraules (76, llargada mitjana de 5.2):
acàpnia, anap, apa, api, apnea, apneic, apneica, camp, campa, campana, canapè, cap, capa, cep, empiema, en pac de, encep, èpic, èpica, epicè, epicena, impaciència, impia, incipiència, inèpcia, macip, mapa, naip, nap, napa, napea, nàpia, paca, pacana, paciència, pai-pai, paia, pam, pampa, pampana, pàmpena, pana, panacea, panamà, pànic, panna, pap, papa o papà, papaia, papaïna, pec, peia, pena, penca, penià, peniana, penic, penna, pepa, pia, pian, pic, pica, pica-pica, picamà, pícea, pícnic, pícnica, pim-pam, pinc, pinè, pinenc, pinenca, pinna, pipa, pipí

Paraulògic del 29 de març
Lletres: o + cçersu
Paraules (88, llargada mitjana de 5.0):
cero, cerós, cerro, coc, coco o cocó, cocou, cocouer, coer, cor, corc, corcó, còrrec, córrer, correu, corró, cors, corsec, corser, cos, coscó, cosó, coure, courer, croc, cros, cruor o crúor, cucós, curós, curro, curroc, cursor, cuscussó, eco, eocè, erro, error, escó, escocès, escorç, escòrrec, escórrer, escurçó, escuró, escussó, euro, ocórrer, ocre, ocrós, orc, oro o oró, oros, osc, ossó, ossós, recórrer, recoure, rerecor, ressò, roc, rococó, rocós, ros, rosec, roser, rossec o ròssec, rossor, rou, roure, rouró, rucó, secor, serós, seuós, soc, socó, socórrer, socors, sor, sorrer, sorrós, sorus, sou, successor, sucós, suor, suós, suro, surós

Paraulògic del 30 de març
Lletres: i + gnotuv
Paraules (58, llargada mitjana de 4.4):
gin, git, goig, gonió, guino, guió, guit, igni, ignot, inoït, intuïtiu, inuit, io-io, iogui, ioni, iot, ivó, nin, ning-ning, ningú, ningun, nino o ninó, ninoi, ninot, ninou, nit, niu, nivi, noi, nouvingut, novii, nuvi, oint, oioi, oogoni, oví, ovni, tinoi, tint, tió, tit, tití, titit, titot, tuït, tuïtiu, tuti, unió, unitiu, vint, vió, viot, vit, viu, viu-viu, vogi, votiu, vuit

Paraulògic del 31 de març
Lletres: f + acgios
Paraules (75, llargada mitjana de 5.3):
afàcia, afàgia, afàs, afàsia, afàsic, afàsica, afí, afició, agafós, agafosa, asafia, caf, cafís, cifosi, cof, cofa, cofí, còfia, cofoi, cofoia, cosificació, en off, facció, facciós, facciosa, fai, faig, faió, faisà, faisó, fas, fàscia, fàsic, fàsica, fasos, fiasco, fic, ficció, fics, figa, fisc, fisca, físic, física, fissa, fissió, foc, foca, fofa, fofo, fogassa, fogassó, fogó, fogós, fogosa, foia, fosa, fosc, fosca, fosfà, fossa, gafa, gasificació, gasòfia, ofici, oficiós, oficiosa, ossífic, ossífica, ossificació, safa, sàfic, sàfica, sifó, sofà

Paraulògic de l'1 d'abril
Lletres: c + emoprs
Paraules (96, llargada mitjana de 5.0):
cec, cep, ceperó, cer, cerc, cerer, cero, cerós, cerro, coc, coco o cocó, coer, com, comprès, compressor, compromès, cop, copeo, coper, copó, copró, cor, corc, corcó, corm, còrrec, córrer, corró, corrompre, cors, corsec, corser, cos, coscó, cosmos, cosó, crec, crem, cremor o crémor, cremós, crep, crepè, cresp, crespó, croc, crom, cromo, cromòmer, cromós, cros, eco, ecs, eocè, escó, escocès, escòrrec, escórrer, mec, mercè, mercer, mesc, moc, mocós, moresc, mossec, ocórrer, ocre, ocrós, orc, osc, pec, poc, porc, prec, préssec, pròcer, procés, processó, rec, recer, recés, recórrer, rerecor, ressec, roc, rococó, rocós, romesco, rosec, rossec o ròssec, sec, secor, soc, socó, socórrer, socors

Paraulògic del 2 d'abril
Lletres: d + amoprt
Paraules (167, llargada mitjana de 6.5):
adam, adaptador, adaptadora, adaptar, adar, adaram, adoptar, adorador, adoradora, adorar, amador, amadora, amarador, amaradora, amarrada, amarrador, amarradora, amatada, aparador, aparadora, aparrada, apartada, apartador, apartadora, àpoda, apomada, aportador, aportadora, apradar, arada, ardada, ardat, ardor, armada, armador, armadora, arpada, arramadar, arrapada, atardar, atotada, atrapada, dad, dada o dadà, dador, dadora, dama o damà, dar, dard, dardada, dardar, data, datador, datadora, datar, dodo, dom, doma, domador, domadora, domar, domtar, dopar, dorada, dot, dotador, dotadora, dotar, drama, drap, drapada, drapar, dropa, dropo, madò, mamada, mamador, mamadora, mardà, marrada, matador, matadora, matarrada, moda, morada, morrada, motada, oda, odorar, orada, orador, oradora, padda, padró, papada, parada, parado, parador, paradora, patatada, poda, podada, podador, podadora, podar, pomada, porada, porprada, porrada, portada, portador, portadora, potada, prada, pròdrom, rad, rada, radar, radó, radom, ramada o ramadà, rapada, rapador, rapadora, ratada, ratador, ratadora, roda, rodada, rodador, rodadora, rodam, rodamot, rodar, rodat, rodó, rodorar, tapada, tapador, tapadora, taparada, tard, tarda o tardà, tardador, tardadora, tardaó, tardar, tardor, tardorada, tomador, tomadora, topada, topador, topadora, torada, tord, torda, torrada, torrador, torradora, tramada, tramador, tramadora, trompada, trotada, trotador, trotadora

Paraulògic del 3 d'abril
Lletres: v + adginr
Paraules (93, llargada mitjana de 5.8):
argiva, avar o àvar, avara o àvara, avarada, avarar, avaria, avariar, avi, àvia, aviada, aviar, aviari, aviària, àvid, àvida, avidar, avinagrada, avinagrar, avinar, avivar, dàvia, diva, divagar, divan, diví, dividir, divina, dràvida, gavardina, gavarra, gavià, gàvid, gavina, grava, gravada, gravar, gràvid, gràvida, griva, grívia, ingràvid, ingràvida, invaginar, invariada, iva, navada, nirvana, nirvi, nivi, nívia, vaga, vagar, vagarra, vagina, vaginada, vair, vaira, vairada, vana, vanadi, vanar-se, var, vara o varà, varada, varànid, varar, vari, vària, variada, variar, varva, via, viada, vianda, viar, viari, viària, vida, vídia, vidrada, vidriada, vigir, vinagrada, vinari, vinària, vinga, vira, virada, virar, viva, vivari, vívid, vívida