Setmana 17

DADES DE LA SETMANA 17 DE 2022 

Paraula més llarga (15 lletres): intel·ligentment

Llargada mitjana: 5.4 lletres

Nombre mitjà de paraules diari: 94.7 

Paraulògic del 25 d'abril
Lletres: n + aimoqu
Paraules (86, llargada mitjana de 5.0):
aimina, ain, ainu, amina, ammina, amni, amoni, aní, ànim, ànima, anió, annona, anoa, anomia o anòmia, anònim, anònima, ianqui, imina, imino, ínia, iniqua, ioni, ionona, iuan, maimona, maina, mamona, mana, manaia, mania, maniquí, mannà, mannan, manoi, màquina, mina, mini, mínim, mínima, mínimum, mon o món, mona, mono, monomania, monomàquia, monomi, monòmia, munió, naia, nan, nana, nano, nau, naumàquia, nimi, nímia, nin, nina, nino o ninó, ninoi, ninoia, ninona, ninou, niu, noi, noia, nom, nòmina, non-non, nona o nonà, nou, nua, nun, nuu, ona, oníquia, quan, quimono, quin, quina, quinina, quinoa, quinona, quòniam, una, unió

Paraulògic del 26 d'abril
Lletres: t + egilmn
Paraules (78, llargada mitjana de 5.9):
element, elet, elit, eminent, eminentment, enlleïment, enlletgiment, entenent, enteniment, etè, etí, etil, etilè, ètim, gement, genet, gent, gentil, gentilment, get, git, il·legítim, imminent, imminentment, ingènit, ingent, inintel·ligent, intel·ligent, intel·ligentment, intent, íntim, ítem, legítim, lent, lentigen, lignit, límit, liniment, liti, litigi, llegit, llet, llinet, llit, ment, mentè, met, mètel, metge, metil, metilè, mite, mitget, mitil, míting, negligent, negligentment, net, nit, tegell, tei, tel, tell, tem, tement, tenell, teniment, tet, til, tim, tinell, tinent, tint, tit, titet, tití, titit, titllet

Paraulògic del 27 d'abril
Lletres: i + afgtuv
Paraules (76, llargada mitjana de 4.8):
afàgia, afait, afaitat, afí, afigat, agitat, aguait, aguiat, agutí, ai-ai, aigua, aiguat, augita, avi, àvia, aviat, avui, fai, faig, fatifat, fatiga, fatigat, fatuïtat, fiat o fíat, figa, fit, fita, fitat, fugitiu, fugitiva, fuita, gai, gaia, gaiat, gaiata, gaig, gaita, gavià, giga, git, gita, gitat, guaita, guia, guit, guita, iai, iaia, iva, tafia, tai, taifa, taigà, tia, tifa, tit, tita o tità, tití, titit, tuia, tuït, tuïtiu, tuïtiva, tuti, vagatiu, vagativa, vagit, via, viat, vigatà, vit, viu, viu-viu, viva, vuit, vuitavat

Paraulògic del 28 d'abril
Lletres: l + bdefin
Paraules (46, llargada mitjana de 5.4):
bdel·li, bel, bell, bidell, bifenil, bill, ble, blènnid, dèbil, definible, del, deleble, delfí, delfínid, deli, didèlfid, difenil, edil, efèlide, elf, elidible, ell, feble, fel, felí, fèlid, fenil, fenilè, fible, fidel, fil, fill, fil·lidi, finible, flèbil, idil·li, ili, indefinible, indeleble, infidel, libel, libi, lidi, llei, lli, niell

Paraulògic del 29 d'abril
Lletres: s + deimno
Paraules (110, llargada mitjana de 5.4):
al dedins de, deisi, deisme, demés, dens, des, desè, desesme, desidiós, diesi, dimensió, dimissió, dins, dissensió, dos, dosè, dosi, èmesi, emídids, emissió, endemés, endemisme, endins, endós, endosmosi, enèsim, ens, ensems, ensomni, esme, esseni, ieisme, immens, indonesi, insidiós, insomne, insomni, iodisme, isidi, isònom, medís, meiosi, mes o més, mesó, messes, messies, messió, mimesi, minse, minso, miosi, misoneisme, missió, modisme, monisme, monsó, mos, mossèn, mosso, nodós, noesi, només, nos, odiós, oimés, oiós, ominós, omís, omissió, ondós, onso, osmi, osmosi, ossi, ossó, ossós, sedós, sem, semen, semis, semós, senès, senís, senó, sens, sense, ses, sessió, sidós, siemens, simi, sin, sindesmosi, sinó, sínode, sinònim, sionisme, sis, sisè, sisme, sismisme, sisó, sodi, som, sòmines, somiós, somni, son, sonós, sonso

Paraulògic del 30 d'abril
Lletres: o + aceipt
Paraules (156, llargada mitjana de 5.3):
accepció, acceptació, acció, acot, acotació, apetició, àpoca, apòcope, apoteci, apoteòtic, apoteòtica, aptot, aptòtic, aptòtica, atot, caòtic, caòtica, capacitació, capció, capcot, capcota, capipota, capitació, capó, capoc, capot, capota, captació, catió, cató, citació, coa, coacció, coaptació, coatí, coc, coca, còccic, còccica, cocció, coco o cocó, cocota, coet, coi, coiot, coit, cooptació, cop, copa, copat, copeo, còpia, copió, copó, copta, copte, cot, cota, cotí, cotó, eco, ecoic, ecoica, ecotip, ecotò, ectòpia, ectòpic, ectòpica, eocè, epítop, època, epopeia, etíop, etiòpic, etiòpica, etopeia, iaio, io-io, iot, iota, oca, ocapi, occípit, occità, oceà, oci, octa o octà, octet, oiat, oioi, oòcit, opac, opaca, opacitat, opció, opi, opiaci, opiàcia, opiat, opiata, optació, òptic, òptica, òtic, òtica, otoció, pacció, paio, paó, papió, patacó, patoia, patota, peiot, peó, petició, petó, picó, picot, picota, picotí, pió, pioc, pioca, pitó, poàcia, poc, poca, poció, poeta, poètic, poètica, pop, popa, pot, pota, potaco, poti-poti, potó, potto, tacó, tapioca, tato, tió, titot, titota, toc, toca, tocat, tocata, toia, top, tòpic, tòpica, tot, tota

Paraulògic de l'1 de maig
Lletres: e + fimnst
Paraules (111, llargada mitjana de 5.7):
efesi, einstein, einsteini, èmesi, eminent, eminentment, enèsim, enfit, ens, ensems, entenent, enteniment, entès, esfèn, esme, esment, esseni, est, este, estès, estim, etè, etesis, etí, ètim, fem, femení, fementit, feminisme, fenent, fes, festí, fet, fet-fet, finès, finiment, ieisme, ien, immens, imminent, imminentment, infest, infinitèsim, insistent, insistentment, intens, intent, intestí, intimisme, istme, ítem, mefitis, mefitisme, mem, ment, mentè, mes o més, messes, messies, mestís, met, mimesi, mimetisme, minse, mite, nen, net, seents, seient, sem, semen, sement, semis, semitisme, senès, senet, senís, sens, sense, sentiment, sentit, ses, set, setè, setet, seti o setí, siemens, síntesi, sintetisme, sisè, siset, sisme, sismisme, tei, teisme, tem, tement, tenesme, teniment, tenis, tennis, tens, tentines, tes, tesi, test, tet, tinent, titet, tmesi, tse-tse