Setmana 22

DADES DE LA SETMANA 22 DE 2022 

Paraules més llargues (11 lletres):
brussel·lesa, 
esbellussar-se, 
solemnement

Llargada mitjana: 5.3 lletres

Nombre mitjà de paraules diari: 99.9 

Paraulògic del 30 de maig
Lletres: o + dfginr
Paraules (80, llargada mitjana de 4.7):
dido, dingo, dodo, dofí, dogon, doi, dori, dron, en off, fingidor, finor, fiord, fofo, fogó, fogor, fon, fondo, fong, fongo, fonó, for, forn, fornidor, fornir, forro, giró, girondí, gironí, godí, goig, gong, gongorí, gonidi, gonió, gord, gorg, gori-gori, gorrí, gorrió, grifó, gro, grog, grogor, idiòfon, idò, idoni, inodor, io-io, iod, ioni, nino o ninó, ninoi, nodridor, nodrir, noi, non-non, nord, nori, odi, ofidi, ofídid, oïdi, oïdor, oioi, oir, oogoni, ordi, ordidor, ordir, orni, oró, orri, rigodon, rigor, rodi, rodó, roí, roig, rondí, rondó

Paraulògic del 31 de maig
Lletres: s + amnruy
Paraules (67, llargada mitjana de 5.1):
amansar, amàs, amassar, ananàs, ans, ansa, ansar, anus, arramassar, arrasar, asma, assamarrar, mamussar, mans, mansa, marassa, marràs, marrassà, mas, massa, mus, musa, musar, musaranya, mussa, nansa, nansú, nas, nus, ramàs, ramassa, ramassar, ras, rasa, rasar, rassa, rasura, rasurar, rus, russa, sama, sàmara, samarra, san, sana, sanar, sansa, sara, sarau, sarna, sarsa, sauna, saur, saura, suar, suara, suau, suma, sumar, summa, súmmum, sunna, sura o surà, surar, surra, usar, usura

Paraulògic de l'1 de juny
Lletres: a + bdgnuv
Paraules (59, llargada mitjana de 4.8):
agà, aganada, agba, agnada, aguda, anada, andana, andanada, baba, babau, babaua, bada, badada, badana, baga, bagauda, ban, banana, banau, banaua, banda, bandada, bau, baud, bava, bua, buba, buda, bugada, buna, dad, dada o dadà, daga, dau, duana, duna, gabun, gag, gana, ganga, ganuda, gúa, guanàbana, nabab, nada, nadada, nagana, nan, nana, nau, navada, nua, nuada, una, vaga, vagabund, vagabunda, vana, vau

Paraulògic del 2 de juny
Lletres: d + acefls
Paraules (77, llargada mitjana de 5.9):
acasada, adés, aede, alada, alcaldada, alcalde, alcaldessa, aldea o aldeà, allada, assalada, cada, cadaf, cadafal, càdec, cadell, cadella, cadellada, calada, cald, calda, caldea, callada, casada, cascada, cassada, cefalada, celada, cleda, dacsa, dad, dada o dadà, dal, dall, dalla, dallada, dea, decà, dècada, decés, dèdal, deessa, defalca, del, delada, dellà, des, desada, desca, descada, desè, desfalc, desfasada, escacada, escada, escalada, escaldada, escalfada, esclafada, fada, fadesa, falda, faldada, fallada, feda, fedal, flassada, llacada, lladella, sacada, sacsada, sad, salada, secada, seda, sedal, sedàs, sedec

Paraulògic del 3 de juny
Lletres: u + abelrs
Paraules (149, llargada mitjana de 5.6):
abeurall, abeurar, abrusar, abura, abús, abusar, alablau, allau, alullar, arreu, arruar-se, asseure, aula, aura, babau, babaua, bàrbula, barbull, bau, baula, belarús, belarussa, bèl·lua, besllaurar, beuarra, beure, blau, blaüra, blaürar, blues, brau, brauell, brauella, breu, bru, bruel, bruelar, brull, brulla, brullar, brusa, brussel·lès, brussel·lesa, bua, bub-bub, buba, búbal, bulb, bulbar, bull, bullabessa, burballa, burela, burell, burella, burla, burlar-se, burler, burlera, burra, burral, bursera, bus, de reüll, elul, esbellussar-se, esbull, esbullar, eslau, làurea, leu, llau, llaura, llaurar, lleu, lleure, lluer, llur, lues, rasura, rasurar, rau-rau, raure, rebeure, rebull, rebulla, relleu, reu, reüllar, rua o ruà, ruble, ruera, rull, rulla, rullar, rural, rus, russa, rússula, russulal, russulals, sabeu, saburra, saburral, salubre, sarau, sarsuela, saule, saur, saura, saure, saures, seu, seua, seure, suar, suara, suau, subàrea, súber, suburbà, suera, sueu, sull, sulla, sura o surà, sural, surar, surer, surera, surra, ulà, ull, ullal, ullar, ullblau, ullera, ulleral, ulular, urbà, urbs, urea, urubú, usable, usar, usual, usura, usurer, usurera

Paraulògic del 4 de juny
Lletres: e + lmnost
Paraules (127, llargada mitjana de 5.2):
element, elet, ell, elm, els, enol, ens, ensems, entenent, entès, entesos, esme, esment, esmolet, est, este, estel, estellós, estès, estol, estoló, estontol, etè, lent, leo, les, letó, lleme, llemenós, lleó, lleonès, llest, llet, lletó, lletós, llets, lletsó, llomello, loess, loment, mel, melé, meló, melós, mèlton, mem, memento, ment, mentè, mentó, mentol, mes o més, mesell, mesó, messes, met, mètel, metol, molest, molestós, moletó, moment, monel, monte, mossèn, mostel, motel, motet, motle, motlle, nen, neó, net, només, nonet, oest, oment, osset, ostentós, osteòtom, seents, selenós, selló, sem, semen, sement, semós, senès, senet, senó, sens, sense, ses, sèston, set, setè, setet, setmesó, solell, solellós, solemne, solemnement, sometent, somnolent, sonet, tel, tell, tellol, teló, tem, tement, tenell, tenesme, tens, tes, test, testó, tet, tètol, tol·le-tol·le, tomell, toment, tomentós, tonell, tosell, tòtem, tse-tse

Paraulògic del 5 de juny
Lletres: a + çeinrx
Paraules (140, llargada mitjana de 5.2):
a la xirinxina, aeri, aèria, ai-ai, ain, aïnar, aïrar, aire, airina, aixa o aixà, aixerriar, així, anar, aní, ànnera, annex, annexa, annexar, ara, arç, arçar, arè, àrea, arena, arenar, arener, arenera, ari, ària, arn, arna, arnar, arner, arnera, arniar, arraià, arraix, arraixa, arran, arranar, arrear, arrere, arri, arrià, arriana, arriar, arrier, arrieria, eia, eina, eixa, eixarreir, eixea, ena, enarçar, ençà, enraiar, enrarir, enreixar, enrinxar-se, enxarxar, era, erari, erera, ererar, eriçar, erina, erra, errar, exina, iai, iaia, iar, ínia, inxa, ira, iranià, iraniana, íxia, naia, naixença, nàixer, nan, nana, nannar, narrar, nena, nènia, nèxia, niar, niera, nina, raça, rai, raier, raiera, ran, ranera, raní, ranxer, ranxera, rar, rara, rea, reina o reïna, reixa, reixaire, renà, renaixença, renàixer, renana, ria, riera, xai, xaia, xaiar, xaier, xaiera, xaira, xaire, xanxa, xara, xare, xaria, xarnera, xarrar, xarrera, xarxa, xarxaire, xeixa, xena, xera, xerra, xerraire, xerrar, xerrera, xèrria, xinar, xinxa, xixina