Setmana 24

DADES DE LA SETMANA 24 DE 2022 

Paraula més llarga (13 lletres): despossessori

Llargada mitjana: 5.7 lletres

Nombre mitjà de paraules diari: 97.0 

Paraulògic del 13 de juny
Lletres: e + bcilmo
Paraules (72, llargada mitjana de 4.9):
a collibè, bebè, bec, bei, bel, bell, bèl·lic, bemoll, beoci, bicicle, bimbell, ble, blec, bolei, cebollí, cec, cel, cèlic, cell, cicle, cimbell, cimè, cimell, clec, coble, col·lecció, col·lèmbol, comble, eci, eco, ecoic, elecció, elemí, ell, elm, eloi, embó, emboc, èmbol, embolic, emoció, eocè, eòlic, imbecil o imbècil, immoble, leo, libel, limbe, llec, llécol, llei, lleme, lleó, llomello, lobel, mec, mel, melé, melic o mèlic, meló, mem, miceli, mièlic, milè, miocè, moble, mol·lície, oboè, ocel, ocell, oïble, oleic

Paraulògic del 14 de juny
Lletres: v + acenru
Paraules (66, llargada mitjana de 5.7):
arreveure, avar o àvar, avara o àvara, avarar, avarca, avena, avenc, avencar-se, averar, avern, canareva, caravana, caravaner, caravanera, cava, cavar, càvea, càvec, caverna, cerva, cerver, enervar, enravenar, envà, enverar, evacuar, nevar, nevera, rave, ravenar, ravenera, recavar, rerevera, reva, revacunar, revèncer, reveure, úvea, vaca, vacar, vacu, vàcua, vacuna, vacunar, vana, vanar-se, var, vara o varà, varar, varec, varva, vau, vecera, vena, vèncer, venera, venerar, ver, vera, veracreu, verera, vern, verna, verra, veu, veure

Paraulògic del 15 de juny
Lletres: o + dfnpru
Paraules (36, llargada mitjana de 4.0):
dodo, dron, dropo, duo, duro, en off, fofo, fon, fondo, fonó, for, forn, forro, fou, furó, furor, furro, non-non, nord, nou, oró, pop, por, porro o porró, pou, pro, profund, pron, prop, prou, pudor, puó, rodó, rondó, rou, rouró

Paraulògic del 16 de juny
Lletres: l + cemopx
Paraules (57, llargada mitjana de 4.6):
a l'empel, cel, cell, cepell, cepelló, clec, cloc-cloc, clop, col, coll, colló, colom, colp, complex, cople, ell, elm, exemple, leo, llec, llécol, lleme, lleó, llepó, llépol, lloc, llom, llomello, llop, mel, melé, meló, mol, moll, molló, moló, ocel, ocell, olm, pel o pèl, pèlec, pell, pelló, ple, plec, plexe, plom, plomell, pol, poll, polo, polp, pomell, pomelo, xeol, xoll, xopoll

Paraulògic del 17 de juny
Lletres: n + abcemr
Paraules (154, llargada mitjana de 6.0):
abarrancar, acanar, acne, amanerar, amén, amena, anar, anca, ànec, ànnera, araban, arcana, arena, arenar, arener, arenera, arn, arna, arnar, arner, arnera, arran, arranar, arrancar, arrencar, ban, banana, bananer, banc, banca, bancar, baner, banera, barana, barbacana, bàrman, barn, barranc, ben, bena, berbena, berena, berenar, braman, bran, branc, branca, brancam, brancar, bren, brenc, cabana, cabaner, cabanera, camena, cameràman, can, cana, canac, canaca, canana, cananea, canar, canca, cancan, càncer, cànem, canemar, canemera, canera, carena, carenar, carener, carenera, carmenar, carn, carner, carnera, carranc, carranca, cena, cran, cranar, cranc, cranca, eben, ebrenc, ebrenca, emanar, embancar, embarrancar, embenar, embrancar, emmarranar-se, emmenar, ena, enarbrar, enarcar, encambrar, encamerar, encara, encarar, encarcarar, encarcerar, encarnar, encàrrec, encarrerar, enceb, encebar, encerar, encercar, encerrar, ènema, enramar, enrere, mana, manar, manc, manca, mancar, mànec, maner, manera, mannà, mannan, marbrenc, marbrenca, marcenc, marcenca, marrana, membrana, mena, menar, mener, nabab, nabera, nacra, nacre, nan, nana, nannar, narrar, nen, nena, ran, ranc, ranca, ranera, reencarnar, remenar, ren, renà, renana, renec o rènec

Paraulògic del 18 de juny
Lletres: d + eioprs
Paraules (124, llargada mitjana de 6.1):
deïdor, deisi, deperir, depressió, depressor, derisió, derisori, derris, des, desdir, desè, desesper, desespessir, desésser, desidiós, desoir, desordir, desordre, desori, despoder, desposori, desposseïdor, desposseir, despossessió, despossessori, després o desprès, dido, diè, diedre o díedre, dièresi, diesi, díode, diòpsid, dir, dispers, dispersió, dispersoide, dispeser, disprosi, dodo, doi, dori, doris, dors, dos, dosè, dosi, dosser, dossier, dries, dropo, edredó, èider, episodi, epode, espesseïdor, espessidor, espiroide, esporidi, idò, iod, iode, iridi, iridós, isidi, isòpode, odi, odiós, odorós, odre, odrer, oïdi, oïdor, ooide, orde, ordi, ordidor, ordier, ordiós, ordir, ordre, pedi, pedió, pedrer, pedrís, pedró, pedrós, perdedís, perdedor, perdis, perdó, perdre, pereopodi, peridi, període, pioide, poder, poderós, podi, podrir, posseïdor, predi, predir, presidi, presidir, redir, redó, redós, repodrir, residir, roder, rodi, rodó, seder, sedós, sideri, siderosi, sidós, sodi, sord, sòrdid, sordó, sordor, soredi

Paraulògic del 19 de juny
Lletres: b + açelrt
Paraules (170, llargada mitjana de 6.2):
a la babalà, abarbetar, abarta, abartrell, abat, abatre, abell, abella, abellar, abeller, abellera, abraç, abraçallar, abraçar, abraçat, abret, alabar, alabatre, alarb, alb, alba, albarà, albat, àlber, albera, alterable, àrab, arable, arbrar, arbrat, arbre, arbrell, arbrer, arrabà, atabalar, atreballat, baba, babel, bable, bala, balata, balb, balba, balbar-se, balç, balear, balera, ball, balla, ballable, ballar, ballera, ballet, bar, baralla, barallar, barat, barata, baratar, barater, baratera, bàratre, barb, barba, barballa, barballera, barbar o bàrbar, bàrbara, barbat, barber, barbera, barbet, barbeta, barbre, barlet, barra, barral, barrala, barraler, barralera, barralet, barrar, barrat, barrell, barrella, barrellar, barrellera, barrera, barret, barreta, barreter, barretera, barretet, bat, bata o batà, batall, batalla, batallar, bataller, batallera, batata, bater, baterell, batle, batlle, batre, beabà, beat, beata, bebè, beç, bel, belar, bell, bella, berber, berla, bet, beta, bètel, bla, blat, blatera, ble, blet, bleterar, braç, braça, braçal, braçalera, braçalet, braçat, brea, brell, brellar, erable, erb, label, labre, llebre, llebrer, llebrera, rabera, realçable, reballar, rebat, rebatre, rebé, rebel, rebel·lar-se, reblar, reble, rebre, retallable, retratable, retreballar, taba, tabal, tabala, tabaler, tabalera, tabalet, tabarra, tabel·la, tebà, terebè, tràbea, treball, treballar, treballat