Solucions del Paraulògic d'avui 07/04/2024

Solucions del Paraulògic d'avui 07/04/2024

Benvinguts a les Solucions del Paraulògic d'avui, 07/04/2024! Estàs preparat per posar a prova la teva ment i descobrir les respostes als enigmes plantejats avui? Aprofita aquesta oportunitat per desafiar-te a tu mateix i gaudir de l'emoció de trobar les solucions correctes. Sense més tardança, endinsa't en aquest apassionant viatge de lògica i paraules per enriquir la teva destresa mental. ¡Descobreix les solucions del dia i supera el repte amb èxit!

Indexi

Solucions del Paraulògic d’avui 07/04/2024

La lletra central d’avui és la G i les lletres restants són A-D-L-N-R
La solució al paraulògic d’avui, 07/04/2024, conté 81 paraules

Descobreix la nova funcionalitat de Dadalògic: el comprovador de paraules! Ara, pots verificar fàcilment les paraules que ja has desxifrat. Només has d'introduir les paraules trobades, separades per comes, i es marcaran automàticament. Pots copiar-les directament dels resultats del joc per evitar errors de format. Utilitza el nostre exemple com a guia: ai-ai, assassí, desidiosa, oda, odissea, sòsia. T'ofereixem una llista de comprovació detallada amb el recompte de paraules pendents, organitzades per punts. El desafiament del Paraulògic mai ha estat tan fàcil. Si no coneixes el significat d'alguna paraula, tenim una secció de definicions de les paraules del Paraulògic d'avui al final de la pàgina.


Paraules de 19 punts:
0

Paraules de 18 punts:
0

Paraules de 11 punts:
0

Paraules de 10 punts:
0

Paraules de 9 punts:
0

Paraules de 8 punts:
0

Paraules de 7 punts:
0

Paraules de 6 punts:
0

Paraules de 5 punts:
0

Paraules de 2 punts:
0

Paraules de 1 punts:
0

Si desitgeu accedir a les pistes del Paraulògic d'avui, simplement feu clic al requadre vermell. En aquesta secció, tindreu l'oportunitat d'explorar totes les pistes i la informació necessària per resoldre el Paraulògic. Si necessiteu assistència addicional, no dubteu a fer ús de la secció de Solucions del Paraulògic d'avui en català que trobareu més amunt.

Pistes

 3 4 5 6 7 8 91011Σ
a14348630029
d0121000004
g44958721141
l0022010005
n0001000001
r0100000001
Σ5101613161451181

Prefixos de dues lletres:

    ad-1 ag-14 al-11 an-2 ar-1 da-2 dr-2 ga-27 gl-2 gr-12 ll-5 na-1 ra-1

Prefix freqüent de tres lletres:

    gal-12 gra-12

Sufixos freqüents de tres lletres:

    ada-11

Hi ha 2 tutis:

    • - 1 de 8 lletres
    - 1 de 9 lletres

Hi ha 2 palíndroms de 3 lletres Hi ha 2 mots quadrats de 8 lletres Subconjunts:

    adgr-7 ag-2 agl-12 adgn-2 agr-8 aglnr-3 adgnr-3 agnr-5 aglr-18 adglr-6 agln-5 adg-1 adgl-2 agn-3 adgln-2 adglnr-2

Significat de les paraules Solucions del Paraulògic d'avui

A continuació, es presenten les definicions de les paraules clau relacionades amb el Paraulògic d'avui. Aquestes paraules ens ajuden a comprendre millor els conceptes i estratègies darrere d'aquest joc enriquidor.

  • Adargar: La paraula "adargar" en català fa referència a l'acció d'afegir o posar una adarga, que és un escut petit i lleuger, generalment fet de fusta i recobert de cuir, utilitzat com a protecció en combat. També pot fer referència a l'acció de protegir-se o defensar-se d'una manera astuta o cautelosa.
  • Agà: La paraula "agà" en català fa referència a un títol nobiliari que s'utilitzava en l'antiga Catalunya per designar un senyor feudal o un propietari de terres. També es pot fer servir per referir-se a una persona que té autoritat o poder sobre altres persones.
  • Agalla: Agalla és una protuberància anormal que es forma en els teixits vegetals com a resposta a l'acció d'insectes, fongs, bacteris o altres agents patògens. Les agalles poden tenir formes i colors diferents i poden afectar diverses parts de les plantes, com fulles, tiges o arrels.
  • Aganada: La paraula "aganada" en català fa referència a un grup de vaques o bestiar boví en general. També pot fer referència a un lloc on es guarda o cria el bestiar.
  • Agar: L'agar és una substància gelatinosa derivada de les algues marines, que s'utilitza principalment com a agent gelificant en la preparació d'aliments, en microbiologia per a cultivar bacteris i altres microorganismes, i en altres aplicacions industrials i científiques.
  • Agar-agar: L'agar-agar és una substància gelatinosa que s'extreu de les algues marines i s'utilitza com a agent gelificant en la preparació d'aliments i begudes. També es pot utilitzar com a substitut vegetal de la gelatina animal en la cuina vegetariana i vegana.
  • Agarrada: La paraula "agarrada" en català fa referència a una lluita o combat físic entre dues persones que es barallen agafant-se fortament. També pot fer referència a una discussió intensa o a una confrontació verbal entre dues persones.
  • Agarrar: 'Agarrar' és un verb que significa agafar o subjectar alguna cosa amb força amb les mans. També es pot utilitzar en un sentit figurat per indicar que s'ha aconseguit alguna cosa amb determinació o fermesa.
  • Aglà: La paraula "aglà" en català fa referència a una mena de cistella o capsa de vímet o d'altres materials semblants, generalment de forma cilíndrica, que s'utilitza per a transportar o emmagatzemar objectes petits. També pot fer referència a una bossa o sac petit fet de tela o d'altres materials semblants.
  • Aglanar: La paraula "aglanar" en català fa referència a la pràctica d'enganyar o estafar algú amb astúcia o habilitat. També pot significar l'acció de manipular o torçar la veritat per aconseguir un objectiu determinat.
  • Agnada: La paraula "agnada" en català fa referència a una mena de fusta de pi o de pi roig que s'utilitza per fer mobles o altres objectes de fusta. També es pot utilitzar com a sinònim de "pinassa", que és la capa de fulles seques i agulles de pi que cobreix el sòl del bosc.
  • Agra: 'Agra' és un terme en català que fa referència a una terra de cultiu, a un camp o a una finca on es conreen productes agrícoles com ara cereals, hortalisses, fruites, etc. També pot fer referència a una extensió de terreny destinada a l'agricultura.
  • Agradar: 'Agradar' en català significa agradar, complaure, agradar a algú o agradar a alguna cosa. És un verb que s'utilitza per expressar el fet que alguna cosa o algú resulta agradable o satisfactòria per a una persona.
  • Agranada: La paraula "agranada" en català fa referència a una acció que consisteix a desgranar o treure els grans d'un fruit, com per exemple una magrana.
  • Agranar: La paraula "agranar" en català fa referència a l'acció d'agrandir, ampliar o augmentar la grandària, la mida o les dimensions d'alguna cosa. També pot fer referència a fer més gran o espaiós un lloc o un objecte.
  • Alaga: La paraula "alaga" en català fa referència a una planta herbàcia de la família de les cariofil·làcies, amb tiges rosses i flors blanques o rosades, que creix en terres ermes i boscoses. També pot fer referència a una persona que és molt amorosa i atenta amb els altres, que acostuma a cuidar, mimar i fer sentir bé
  • Alallarg: La paraula "alallarg" en català es fa servir per indicar que alguna cosa s'estén o es troba allargada, estirada o allargada en direcció a la longitud. També pot fer referència a allargar-se en el temps o en l'espai.
  • Alallarga: La paraula "alallarga" en català fa referència a allargar, estirar o allargar alguna cosa en sentit longitudinal. També pot fer referència a estirar-se o allargar-se en sentit físic, com per exemple quan una persona es desperta i s'estira al llit.
  • Alga: L'algua és un organisme vegetal aquàtic que viu en aigües salades o dolces i que pot ser unicel·lular o pluricel·lular. Les algues poden ser de diferents colors i formes i constitueixen una part important de la cadena alimentària aquàtica.
  • Algal: La paraula "algal" en català es refereix a quelcom relacionat amb les algues, que són organismes fotosintètics aquàtics que poden ser unicel·lulars o multicel·lulars.
  • Algara: La paraula "algara" en català fa referència a un atac sorpresa o una emboscada que es fa a un enemic o a un grup de persones. També pot fer referència a una acció violenta o agressiva que es realitza de manera inesperada.
  • Algarada: 'Algarada' és un terme que fa referència a un acte de rebombori, soroll, confusió o tumult que es produeix de manera sobtada i sorollosa en un lloc públic. També pot fer referència a una discussió o baralla que es produeix de manera violenta i descontrolada entre un grup de persones.
  • Algarrada: La paraula "algarrada" en català fa referència a una discussió acalorada, una baralla o una disputa entre dues o més persones. També pot fer referència a una baralla física o a un enfrontament violent entre persones.
  • Allarg: La paraula "allarg" en català fa referència a quelcom que és llarg o allargat, que té una longitud superior a l'habitual. També pot fer referència a l'acció d'allargar o estirar alguna cosa per fer-la més llarga.
  • Allargada: 'Allargada' és un adjectiu que es fa servir per descriure alguna cosa que s'ha allargat, estirat o alargat en longitud. També pot fer referència a alguna cosa que té una forma allargada o allargassada.
  • Allargar: 'Allargar' és un verb que significa augmentar la longitud o la durada d'alguna cosa, estirar, allargar o prolongar. També pot fer referència a donar més temps o espai a alguna cosa.
  • Anagall: La paraula "Anagall" no es troba en el diccionari de la llengua catalana. Si tens alguna altra paraula que vulguis que et definim, estarem encantats d'ajudar-te.
  • Angla: La paraula "Angla" en català fa referència a una antiga unitat de mesura de longitud que equivalia a 2,6 metres. Aquesta mesura era utilitzada especialment en l'àmbit agrícola i en la construcció.
  • Aragall: La paraula "aragall" fa referència a un terreny humit i fangós prop de l'aigua, com ara una marjal o una zona pantanosa. També pot fer referència a un terreny amb vegetació aquàtica densa, com canyissars o canyars.
  • Daga: La paraula "daga" en català fa referència a un tipus d'arma blanca curta i punxeguda, generalment de doble tall. Una daga sol ser utilitzada com a arma de defensa personal o com a complement en determinats uniformes o indumentàries tradicionals.
  • Darga: La paraula "darga" no té un significat conegut en català. Si es tracta d'un terme específic o localitzat, seria útil proporcionar més informació per poder oferir una definició precisa.
  • Draga: Una draga és una màquina utilitzada per excavar, moure o netejar terrenys aquàtics com ara rius, ports o platges. Les dragues poden ser de diverses formes i mides i es poden utilitzar per a diferents tasques com arrossegar fons marins, alliberar canals d'aigua o construir nous ports.
  • Dragar: "Dragar" és un verb que fa referència a l'acció de moure o treure fang, sorra o altres materials del fons marí, d'un riu, d'un llac o d'una altra massa d'aigua mitjançant una draga. També es pot utilitzar en un sentit més ampli per referir-se a l'acció de netejar o desbrossar una zona
  • Gag: La paraula 'gag' en català fa referència a una broma o broma visual, sovint utilitzada en el món de l'humor i l'entreteniment. També pot fer referència a un element còmic o sorprenent que s'utilitza per provocar rialles o entretenir.
  • Gal: La paraula "gal" en català fa referència a una gallina jove o a un gall jove. També es pot utilitzar de manera col·loquial per referir-se a una persona jove o inexperta en alguna cosa.
  • Gala o galà: La paraula "gala" o "galà" en català fa referència a un acte o esdeveniment solemne, especialment en l'àmbit de l'art, la cultura o la moda, en què es destaquen la elegància i l'excel·lència. També pot fer referència a una festa o celebració formal en què les persones solen vestir-se de manera elegant
  • Galana: La paraula "galana" en català fa referència a una persona que es vesteix de manera elegant i refinada, sovint amb molta cura i atenció als detalls en la seva indumentària. També pot fer referència a una persona presumida o vanidosa pel seu aspecte físic o manera de vestir.
  • Galanga: La galanga és una planta herbàcia de la família del gengibre, originària del sud-est asiàtic, que s'utilitza com a espècia en la cuina per donar sabor als plats. També es pot utilitzar amb finalitats medicinals.
  • Galda: La paraula "Galda" en català es refereix a una mena de cistella o cistell gran, generalment feta de canya o altres materials similars, que s'utilitza per transportar fruita, verdures o altres objectes. També pot fer referència a una cistella de dimensions més grans utilitzada per a la recollida de fruita en els camps.
  • Galga: La paraula "galga" en català fa referència a una eina utilitzada per a mesurar la grandària d'una peça de roba o d'un objecte, especialment en el camp tèxtil. També pot fer referència a una unitat de mesura utilitzada en la fabricació de roba.
  • Galgar: La paraula 'galgar' en català fa referència a l'acció de caminar amb passes llargues i decidides, sovint amb un cert aire altiu o orgullós. També pot fer referència a l'acció de marxar o avançar amb rapidesa i determinació.
  • Gall: La paraula "gall" en català fa referència a un ocell masculí de la família dels fàsians, especialment al mascle de la gallina. També pot fer referència a la vesícula biliar dels animals, a la part de dalt de la lluna o a una porció de terra en forma de penya-segat.
  • Gal·la: La paraula "Gal·la" en català fa referència a una festa, celebració o acte públic que es fa amb pompa i esplendor, sovint amb motiu d'una ocasió especial com un aniversari, un èxit, un reconeixement, etc. També pot fer referència a una persona que destaca per la seva elegància, distinció i bon gust en la manera
  • Gallada: La paraula 'gallada' en català fa referència a una colla de persones que es reuneixen per a dur a terme una activitat en comú, com ara anar a fer una excursió, fer una festa, etc. També pot fer referència a un grup de persones que comparteixen un mateix interès o afició.
  • Gallard: La paraula "gallard" en català fa referència a una persona que té un aspecte elegant, distingit i orgullós. També pot fer referència a una persona que té un comportament arrogant o presumit.
  • Gallarda: La paraula "gallarda" en català fa referència a una dansa popular i antiga que es ballava en parella de forma animada i alegre. També pot fer referència a una actitud o comportament orgullós, altiu o valent.
  • Gana: La paraula "gana" en català es refereix a la sensació de fam intensa i urgent que es produeix quan una persona no ha menjat durant un període de temps prolongat. També pot fer referència a una gran necessitat o desig de menjar o consumir alguna cosa.
  • Gandalla: La paraula "gandalla" en català fa referència a una persona que actua de manera deslleial, deshonesta o poc ètica. També pot fer referència a una persona que actua amb poca consideració pels altres, sense tenir en compte les conseqüències dels seus actes. En general, es pot utilitzar per descriure algú que actua de manera egoista o sense esc
  • Ganga: La paraula "ganga" en català fa referència a una oferta o oportunitat que resulta molt beneficiosa o avantatjosa per a algú, especialment pel que fa al preu d'un producte. També pot fer referència a un grup d'amics o persones que comparteixen interessos comuns i que solen passar temps junts.
  • Gangalla: La paraula "gangalla" en català fa referència a un objecte o aparell que oscil·la o es mou de manera lenta i constant. També pot fer referència a una persona que camina o es mou de manera vacil·lant i insegura.
  • Gara-gara: La paraula "gara-gara" no té una definició específica en català ja que és una expressió en indonesi que significa "a causa de" o "a raó de". És utilitzada per indicar la raó o la causa d'una situació o un problema.
  • Gardana: La paraula "gardana" en català es refereix a una peça de roba, generalment de punt, que cobreix el coll i part del pit. És similar a una bufanda però més curta i ajustada al coll. També pot fer referència a una peça de roba similar a una mantellina que es posa al coll i es deixa caure per les espatlles.
  • Gargall: La paraula 'gargall' en català fa referència a la part posterior del coll, a la zona de la gola. També pot fer referència a la part més estreta d'una ampolla o recipient.
  • Gargalla: La paraula 'gargalla' en català fa referència a una mena de peça de fusta o de metall que serveix per a subjectar o reforçar alguna cosa, com ara una porta, una finestra, una biga, etc. També pot fer referència a una peça que s'utilitza per a protegir o adornar una superfície, com ara una barana.
  • Gàrgara: La paraula "gàrgara" en català fa referència a l'acció de fer gàrgares, és a dir, de rentar-se la boca i la gola amb una solució líquida, generalment a base d'aigua i sal o altres substàncies medicinals, per netejar i desinfectar la zona de la gola i la boca. També es pot fer servir per referir-se
  • Garlanda: La paraula "garlanda" en català fa referència a una guirlanda o ornament fet amb flors, fulles o altres elements decoratius que es sol utilitzar per a decorar llocs especials com ara cases, esglésies o festes. També pot fer referència a una corona o collaret fet amb flors o altres materials similars.
  • Garlar: La paraula "garlar" en català fa referència a parlar amb molta habilitat i persuasió, sovint amb l'objectiu de convèncer o influir en algú. També pot fer referència a parlar amb astúcia i enginy, utilitzant paraules o arguments per aconseguir un objectiu determinat.
  • Garra: La paraula 'garra' en català fa referència a les urpes o ungles llargues i agudes que tenen alguns animals, com ara els rapinyaires. També s'utilitza per descriure una mà o peu amb les ungles llargues i agudes. A més, en un sentit figurat, la paraula 'garra' pot fer referència a la força, la ferocitat o la
  • Garrallarg: La paraula "garrallarg" en català fa referència a una persona alta i prima, de membres allargats i esvelts.
  • Garrallarga: La paraula "garrallarga" en català fa referència a una persona que parla molt, sovint de manera inútil o sense sentit. També pot fer referència a una persona que parla molt ràpidament i sense parar.
  • Gla: La paraula 'Gla' en català no té un significat conegut o definit. Si et refereixes a alguna altra paraula o si tens més informació sobre el context en què s'utilitza 'Gla', estic aquí per ajudar-te a proporcionar una definició més precisa.
  • Gland: La paraula "gland" en català es refereix a una glàndula, és a dir, un òrgan que secreta substàncies com hormones o enzims. També pot fer referència a una mena de tros de fusta tallat en forma de con, utilitzat com a element decoratiu en mobles o arquitectura.
  • Gra: La paraula "Gra" en català pot tenir diversos significats, depenent del context en què s'utilitzi. Aquí en tens algunes definicions:1. Gra: Partícula de pols o sorra molt menuda.
    2. Gra: Unitat de mesura d'angles, equivalent a 1/400 de volta.
    3. Gra: Persona que estudia o es dedica a la gramàtica.
    4. Gra:
  • Grada: La paraula "grada" en català fa referència a cada una de les escales que formen part d'un conjunt d'escales que serveixen per pujar o baixar d'un lloc elevat, com ara un teatre, un camp de futbol, un auditori, etc. També es pot utilitzar per referir-se a cada una de les files de seients d'aquestes escales.
  • Grall: La paraula "grall" en català fa referència a una mena de flauta de canya que es fa servir tradicionalment a Catalunya i altres regions de l'àrea mediterrània. És un instrument de vent que es toca amb la boca i que té un so característic i peculiar.
  • Gralla: La paraula "gralla" fa referència a un instrument musical de vent de fusta, similar a una flauta, utilitzat tradicionalment a Catalunya i altres regions de la península Ibèrica. La gralla té una veu aguda i és sovint utilitzada en festes populars i tradicionals, com ara les festes majors, les cercaviles o les sardanes.
  • Grallar: La paraula "grallar" en català fa referència a l'acció de fer soroll amb una gralla, un instrument de vent de fusta típic de la música tradicional catalana. També pot fer referència a l'acció de tocar la gralla.
  • Gran: "Gran" és un adjectiu que es fa servir per descriure alguna cosa que té una mida, una quantitat o una importància considerable. També pot fer referència a una persona que té molta experiència, saviesa o autoritat en un determinat àmbit.
  • Grana: La paraula "grana" en català pot tenir diversos significats. Aquí en tens alguns:1. Substància de color vermell intens que es troba a l'interior de certs fruits com la magrana o la remolatxa.
    2. Conjunt de petits grans que formen part de la pell de determinats fruits com la síndria o el raïm.
    3. Teixit de seda de gran qual
  • Granada: Granada és una ciutat situada al sud d'Espanya, concretament a la comunitat autònoma d'Andalusia. També és el nom d'una fruita de color vermell, de forma arrodonida i amb moltes llavors a l'interior.
  • Granalla: La paraula 'granalla' en català fa referència a petits fragments de metall, plàstic o altres materials que es dispersen en l'aire o es fan servir com a decoració en manualitats i altres aplicacions. També pot fer referència a petits fragments de gel que cauen del cel durant una tempesta de glaçada.
  • Granallar: Granallar és un verb que fa referència a la acció de polvoritzar o projectar petites partícules de sorra, granet o altres materials abrasius sobre una superfície per tal de netejar-la, desgastar-la o millorar la seva textura. Aquest procés es pot utilitzar en diferents àmbits com ara la indústria, la construcció o la restauració
  • Granar: "Granar" és un verb que fa referència a la pràctica d'emmagatzemar gra o altres cereals en un graner. També pot fer referència al procés de recollir i emmagatzemar els cereals després de la collita.
  • Grandalla: La paraula "grandalla" en català fa referència a una gran quantitat de coses petites i sense valor, com ara restes, fragments o trossos. També pot fer referència a una gran quantitat de coses disperses o desordenades.
  • Llaga: La paraula "llaga" en català fa referència a una ferida oberta o una úlcera en la pell o en una mucosa. També pot ser utilitzada metafòricament per parlar d'una situació o un tema que causa dolor o malestar emocional.
  • Llagar: La paraula "llagar" fa referència a un recipient o dipòsit on s'elabora el most o el vi, mitjançant la fermentació de la ràfega de la fruita. També pot ser un recipient on s'elabora el suc de la fruita per obtenir sidra.
  • Llarg: "LLarg" és un adjectiu que fa referència a tenir una longitud gran en relació amb l'amplada o l'alçada d'una cosa. També pot fer referència a la durada temporal d'una situació, un objecte o una acció.
  • Llarga: La paraula "llarga" en català pot tenir diferents significats segons el context en què s'utilitzi. Algunes de les possibles definicions són:1. Adjectiu que fa referència a alguna cosa que té una longitud considerable.
    2. Vestit de dona que arriba fins als peus.
    3. En l'àmbit de la música, es refereix a una composició lenta i solemne.
  • Llargada: La paraula "llargada" fa referència a la dimensió d'un objecte o d'una distància en la direcció en què s'estén més. També pot fer referència a la durada en el temps d'una situació o d'un esdeveniment.
  • Nagana: "Nagana" és una malaltia infecciosa que afecta els animals, especialment els mamífers, com les cabres, les ovelles i les vaques. És causada per paràsits del gènere Trypanosoma i es transmet per la mosca tse tse. Aquesta malaltia pot provocar debilitat, pèrdua de pes i altres símptomes greus
  • Rang: El terme "rang" es fa servir per indicar la posició o la categoria jeràrquica d'una persona dins d'un grup, organització o institució. També pot referir-se a l'espai o l'extensió que ocupa una cosa en relació amb altres. A més, en matemàtiques, el rang d'una matriu és el nombre màxim de

Per què jugar al Paraulògic és Beneficiós

El Paraulògic no és només un joc divertit, sinó que també ofereix una gran quantitat de beneficis cognitius i educatius. A continuació, explorarem com jugar a aquest joc pot ser increïblement beneficiós per al teu desenvolupament mental.

Beneficis Cognitius

Jugar al Paraulògic pot millorar les teves habilitats cognitives de diverses maneres. A continuació, es detallen alguns dels beneficis més rellevants:

  • Millora de la concentració: Enfocar-se en trobar paraules relacionades requereix una concentració aguda i ajuda a millorar aquesta habilitat.
  • Increment de la memòria: Recordar les paraules ja utilitzades i estar atent a les noves paraules afegides pot ajudar a millorar la memòria a curta i llarga termini.
  • Estimulació mental: La resolució de problemes de paraules i la connexió d'idees ajuda a mantenir la ment activa i estimulada.

Beneficis Educatius

A més dels beneficis cognitius, jugar al Paraulògic també pot ser molt útil des d'una perspectiva educativa. Aquí tens algunes de les formes en què aquest joc pot ajudar en l'aprenentatge:

  • Millora del vocabulari: Exposar-se a una gran varietat de paraules i significats pot enriquir el teu vocabulari i millorar la teva expressió escrita i verbal.
  • Desenvolupament de la creativitat: Trobar connexions entre paraules aparentment sense relació pot estimular la teva creativitat i capacitat per pensar de manera no convencional.
  • Foment de la competència lingüística: Practicar la formació de paraules i la comprensió de significats pot contribuir a un millor domini de la llengua i a una comunicació més eficaç.

En resum, jugar al Paraulògic no només és entretingut, sinó que també pot ser una eina valiosa per millorar les teves habilitats cognitives i educatives. Aprofita tots els beneficis que aquest joc ofereix i gaudeix del procés d'enriquiment personal que comporta.

Desxifra el divertit món del Paraulògic: Estratègies i Desafiaments

Descobreix el fascinant joc del Paraulògic, on les paraules són clau per a la victòria! Posiciona't com a mestre en la resolució d'enigmes lingüístics i desafia la teva ment amb les intricades paraules d'avui. Prepara't per un viatge ple d'emoció i diversió, on cada moviment t'acosta més a la glòria!

Ahora que has superat amb èxit l'enigma d'avui al Paraulògic, no oblidis compartir amb nosaltres les teves brillants estratègies i solucions! Deixa'ns un comentari amb les teves idees i consells per ajudar als altres jugadors a triomfar. La comunitat del Paraulògic sempre agraeix la col·laboració i la diversió compartida. Endavant, valents exploradors lingüístics, compartiu les vostres experiències i convertiu-vos en llegenda!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up