Setmana 43

DADES DE LA SETMANA 43 DE 2022 

Paraules més llargues (12 lletres):
desendreçada, 
desenrederar

Llargada mitjana: 5.5 lletres

Nombre mitjà de paraules diari: 88.9 

Paraulògic del 24 d'octubre
Lletres: b + a i l m n o 
Paraules (121, llargada mitjana de 5.4):
a la babalà, alambí, alambó, alb, alba, albaïna, albí, albina, albió, albiona, albó, amb, ambo o ambó, amboina, baba, babaia, babiloni, babilònia, baboia, babol o bàbol, bai, baia, baila, baina, baiona, bala, bàlan, balb, balba, balboa, balí, balilla, ball, balla, balm, balma, baló, bamba, bambo, bàmbol, bàmbola, bambolina, ban, banal, banana, baobab, bíblia, bibliòman, bibliòmana, bibliomania, bilabial, bilàmina, bilbaí, bilbaïna, bilió, bill, billó, bimà, bimana, bimba, binomi, binòmia, binomial, bioma, bionomia, bla, blan, blana, blima, bloom, boa o boà, boal, bòbila, bobina, bobò, boia, boina, bol, bola, bolina, boll, bolla, bolló, boló, bomba, bombí, bombo o bombó, bombolla, bombona, bon, bona, bonó, boom, immòbil, labial, làbil, libi, líbia, limba, lloba, llobí, llobina, malbò, malbona, mamba, mambo, mòbil, moblam, nabab, nabí, namibi, namíbia, niobi, noblia, obi, òbila, oblia, òbol, òlbia, òliba, olíban

Paraulògic del 25 d'octubre
Lletres: c + a e g j s u 
Paraules (48, llargada mitjana de 4.5):
accés, asc, aüc, auca, caca, cacau, cas, casa, casaca, casc, casca, cascú, cassa, cassussa, cau, caua, causa, cec, cega, ceguesa, cua, cuc, cuca, cus, cuscús, cussa, ecs, ecu, esca, escac, escacs, escàs, escassa, escassesa, escua, gasca, gec, juguesca, sac, saca, saüc, sec, seca o secà, suc, succés, suec, sueca o suecà, ucàs

Paraulògic del 26 d'octubre
Lletres: p + a i n o t 
Paraules (84, llargada mitjana de 5.0):
anap, anapaïta, antipapa, antipatia, antitípia, apa, àpat, apatia, apatita, api, apta, aptot, inapta, inòpia, inopinat, naip, nap, napa, nàpia, nipó, nipona, opi, opianina, opiat, opiata, opinant, opinió, pai-pai, paia, paio, pana, panna, panot, pantà, pantina, paó, paona, pap, papa o papà, papaia, papaïna, papat, papió, patata, pati o patí, pàtina, patoia, patota, pia, pian, piano, pinna, pinnat, pinta, pintat, pió, pipa, pipí, pit, pita, piti, pítia, pitó, poni, ponitana, pont, pontó, pontona, pop, popa, pot, pota, poti-poti, potó, potto, tap, tapa, tapí, tàpia, tapit, tip, tipa, tipi, top

Paraulògic del 27 d'octubre
Lletres: a + d i o q t u 
Paraules (56, llargada mitjana de 4.6):
additiu, ai-ai, aquí, aquità, atot, atotada, àudio, auditiu, auto, dad, dada o dadà, data, datiu, dau, dia, diada, dida, dita o dità, ditada, doiuda, duta, iai, iaia, iaio, idiota, iodat, iota, oda, oiada, oiat, oidà o oïda, ouada, ouat, quiditat, quiditatiu, quítia, quota, quotidià, tai, taquí, tat, tatà, tato, tatú, tau, tau-tau, tauó, taüt, tia, tita o tità, titota, toia, tota, tuia, tuta, uadi

Paraulògic del 28 d'octubre
Lletres: m + a c l s t u 
Paraules (101, llargada mitjana de 5.2):
acumulat, almussa, alum, ama, amaluc, amàs, amatat, asma, asmat, assumat, càlam, calamac, calm, calma, calmat, calmut, cama, camal, camall, camat, camús, camusa, camussa, camut, casamata, clam, cúmul, cúmulus, lactam, lam, lama, llama, llum, mac, maca, macla, maclat, màcula, mal, mala, malalt, malalta, malaltús, malaltussa, mall, malla, mallal, mallat, malm, malsà, malt, malta, maltasa, maluc, mam, mama o mamà, mamut, mas, mascla, massa, mat, mata, matacà, matalàs, matallums, matuta, mau, maula, mucus, mul, mula, mulassa, mulat, mulata, mulla o mul·là, multa, mus, musa, musc, musca, múscul, musculat, mussa, mussaca, musulmà, mut, mutu, mútua, mutual, salm, salums, sama, sucamulla, suma, sumac, summa, súmmum, talma, tam-tam, túmul, tumult

Paraulògic del 29 d'octubre
Lletres: e + a c g i n o 
Paraules (74, llargada mitjana de 6.1):
acne, acneic, acneica, agència, ànec, anecoic, anecoica, ànega, cananea, canície, canoneig, canonge, cec, cega, cegó, cena, cianogen, ciència, cigne, cine, eci, eco, ecoic, ecoica, egea, ego, eia, eina, ena, enneàgon, eocè, eocena, eocènic, eocènica, gec, gen, genciana, gencianàcia, gencianina, geni, gènic, gènica, geogènia, geogènic, geogènica, ginècic, ginècica, goècia, ien, ingeni, innocència, neci, nècia, negació, negoci, negociació, nen, nena, nènia, neó, neogen, neògena, neogènic, neogènica, oceà, oceana, oceànic, oceànica, oncogen o oncogèn, oncògena, oncogènia, oncogènic, oncogènica, oneig

Paraulògic del 30 d'octubre
Lletres: d + a ç e n r s 
Paraules (138, llargada mitjana de 6.5):
adar, addend, addenda, adés, adesar, adreç, adreça, adreçar, aede, anada, anandra, anandre, andana, andanada, andanar, andar, andes, àneda, aneder, anedera, arada, ardada, arnesada, arranada, arrasada, arrendada, arrendar, asenada, asserrerada, dad, dada o dadà, danès, danesa, dansa, dansada, dansar, danser, dansera, dar, dard, dardada, dardar, darder, dardera, darrer, darrera o darrerà, darrerana, darrere, dàrsena, dea, deçà, deessa, dena, dener, dens, densa, derna, des, desada, desanada, desar, desarenar, desarnar, desarnesar, desarrendar, desè, desena, desendreçada, desendreçar, desener, desenredar, desenrederar, desésser, desnansada, desnassar, drassana, drassaner, dreçar, dren, drenar, edèn, endarrer, endarrere, endreç, endreça, endreçada, endreçar, ennassada, enrandar, enrassada, enredada, enredar, enrederar, ensenderar, erada, errada, nada, nadada, nadar, nansada, nard, nasard, nassada, nedada, nedar, rad, rada, radar, randa, randada, rander, randera, redreç, redreçada, redreçar, renard, renda, render, rendera, sad, sandra, sard, sarda, sardana, seda, sedan, sedar, sedàs, sedassar, sedasser, sedassera, seder, sedera, senda, sender, sendera, serrada, serrerada