Solucions del Paraulògic d'avui 05/04/2024

Solucions del Paraulògic d'avui 05/04/2024

Benvinguts als Solucions del Paraulògic d'avui, 05/04/2024! Avui us convidem a descobrir les respostes a les paraules enigmàtiques que us han fet reflexionar i posar a prova la vostra destresa mental. Amb el nostre recull de solucions, desxifrau els secrets amagats d'aquesta jornada i deixeu-vos sorprendre per la brillantor de les vostres pròpies respostes. Acompanyeu-nos en aquest viatge intel·lectual i gaudiu de la satisfacció de resoldre els desafiaments del Paraulògic d'avui.

Indexi

Solucions del Paraulògic d’avui 05/04/2024

La lletra central d’avui és la L i les lletres restants són A-D-E-N-O-Ç
La solució al paraulògic d’avui, 05/04/2024, conté 84 paraules

Descobreix la nova funcionalitat de Dadalògic: el comprovador de paraules! Ara, pots verificar fàcilment les paraules que ja has desxifrat. Només has d'introduir les paraules trobades, separades per comes, i es marcaran automàticament. Pots copiar-les directament dels resultats del joc per evitar errors de format. Utilitza el nostre exemple com a guia: ai-ai, assassí, desidiosa, oda, odissea, sòsia. T'ofereixem una llista de comprovació detallada amb el recompte de paraules pendents, organitzades per punts. El desafiament del Paraulògic mai ha estat tan fàcil. Si no coneixes el significat d'alguna paraula, tenim una secció de definicions de les paraules del Paraulògic d'avui al final de la pàgina.


Paraules de 17 punts:
0

Paraules de 9 punts:
0

Paraules de 8 punts:
0

Paraules de 7 punts:
0

Paraules de 6 punts:
0

Paraules de 5 punts:
0

Paraules de 2 punts:
0

Paraules de 1 punts:
0

Si desitgeu accedir a les pistes del Paraulògic d'avui, simplement feu clic al requadre vermell. En aquesta secció, tindreu l'oportunitat d'explorar totes les pistes i la informació necessària per resoldre el Paraulògic. Si necessiteu assistència addicional, no dubteu a fer ús de la secció de Solucions del Paraulògic d'avui en català que trobareu més amunt.

Pistes

 3 4 5 6 7 8 9Σ
a379421026
ç00000000
d336220016
e221301110
l246543024
n00310004
o01210004
Σ1017271685184

Prefixos de dues lletres:

    al-20 an-6 da-5 de-4 do-7 el-4 en-6 la-3 le-1 ll-19 lo-1 na-2 ne-1 no-1 ol-4

Prefix freqüent de tres lletres:

    lla-9

Sufixos freqüents de tres lletres:

    ada-14

Hi ha 1 tuti de 7 lletres Hi ha 2 palíndroms:

    • - 1 de 3 lletres
    - 1 de 4 lletres

Subconjunts:

    al-4 adl-6 aln-4 açl-2 açdl-2 adel-5 adeln-3 adlo-4 ael-5 aeln-5 alo-5 aelo-1 adlno-3 alno-2 del-1 adelo-2 dlo-2 çdlo-1 açdlo-1 açdelno-1 el-1 adelno-2 delno-2 açeln-2 açdeln-1 elno-1 adln-6 elo-2 açln-1 açdln-1 delo-1 çeln-1 çelno-1 aelno-1 açlno-1 çlo-1

Significat de les paraules Solucions del Paraulògic d'avui

A continuació, es presenten les definicions de les paraules clau relacionades amb el Paraulògic d'avui. Aquestes paraules ens ajuden a comprendre millor els conceptes i estratègies darrere d'aquest joc enriquidor.

  • Ala o alà: La paraula "ala" o "alà" en català fa referència a una part de l'edifici que sobresurt de la línia de façana, generalment en forma de terrassa o balcó. També pot fer referència a una ala d'un edifici, que és una part lateral o posterior de la construcció.
  • Alada: 'Alada' és un adjectiu que fa referència a alguna cosa que té ales o que està relacionat amb les ales. També pot fer referència a una sensació d'elevació o lleugeresa, com si es tinguessin ales.
  • Alana: La paraula "Alana" en català fa referència a un nom propi femení d'origen celta que significa "pau" o "serenitat". També pot ser un cognom o un toponím.
  • Alça: 'Alça' és un substantiu femení que fa referència a una peça o mecanisme que serveix per elevar alguna cosa, com ara una palanca, una corretja o una vareta. També es pot utilitzar per designar l'acció d'aixecar o elevar alguna cosa.
  • Alçada: L'alçada és la distància vertical entre la base d'un objecte i el seu punt més alt. També es pot referir a l'altura d'una persona o animal, o a la distància vertical entre dos punts en un terreny o una construcció.
  • Aldea o aldeà: La paraula 'aldea' o 'aldeà' en català fa referència a un petit nucli de població rural, generalment més petit que un poble, i que sovint està format per un conjunt de cases disperses. Les aldees solen estar ubicades a les afores dels nuclis urbans més grans i poden tenir una població reduïda. En general, les
  • Aldeana: La paraula "aldeana" en català fa referència a una dona que viu en una aldea o un poble petit. També pot fer referència a una persona que té costums o comportaments propis d'una vida rural o d'un entorn rural.
  • Aldol: 'Aldol' és un compost químic que es forma per la reacció d'una aldehid o una cetona amb un alcohol, donant lloc a un producte que conté un grup alcohòlic i un grup carbonil en la mateixa molècula. Aquesta reacció s'anomena reacció aldòlica i el producte obtingut és l'aldol.
  • Alè: 'Alè' és una paraula en català que fa referència a l'aire que es respira, especialment quan es fa amb esforç o quan es fa de manera intensa. També pot fer referència al sospir o a l'alè d'una persona.
  • Alena: La paraula "Alena" és un nom propi d'origen eslau que es fa servir com a nom de persona. No té una definició específica en català, però és un nom que es pot trobar en diverses cultures i països.
  • Alenada: La paraula 'alenada' en català fa referència a una baf de l'aire, a un sospir o a una aspiració. També pot fer referència a la respiració profunda i sovint ruidosa.
  • All: La paraula "all" en català es pot traduir com "tot" o "tot el". També pot fer referència a "tots" en un context plural.
  • Allà: 'Allà' és un adverbi de lloc que s'utilitza per indicar una ubicació distante en relació amb la persona que parla o amb un punt de referència. També es pot utilitzar per fer referència a un moment en el passat.
  • Allada: 'Allada' és un plat típic de la cuina catalana que consisteix en una sopa freda elaborada amb tomàquet, pebrot verd, ceba, all i altres ingredients com vinagre i oli d'oliva. És un plat refrescant i ideal per a l'estiu.
  • Al·lè: La paraula "al·lè" en català és una interjecció que s'utilitza per expressar alegria, entusiasme o satisfacció. També pot ser utilitzada per animar o encoratjar algú.
  • Al·lel: Un al·lel és cadascuna de les formes alternatives que pot tenir un gen en un mateix locus d'un cromosoma. En altres paraules, és una de les diverses versions d'un gen que es troben en un mateix lloc del cromosoma i que poden determinar diferents característiques hereditàries.
  • Allèn: La paraula "allèn" en català fa referència a una persona estrangera, aliena o forastera. També pot fer referència a quelcom o algú que és desconegut o que no és propi del lloc on es troba.
  • Allò: 'Allò' és un pronom neutre que s'utilitza per referir-se a una cosa o a una idea de manera indeterminada o abstracta. També pot ser utilitzat per referir-se a una cosa que s'ha mencionat prèviament i que es vol tornar a destacar.
  • Alna: La paraula "alna" en català fa referència a una mesura antiga de longitud que equival a 55,5 cm. També pot ser utilitzada per referir-se a una unitat de mesura de longitud en alguns llocs de Catalunya.
  • Àloe: L'Àloe és una planta suculenta de la família de les liliàcies, coneguda per les seves propietats medicinals. Les seves fulles contenen una substància gelatinosa que s'utilitza en diversos productes cosmètics i medicinals.
  • Anal: L'adjectiu "anal" en català fa referència a allò relacionat amb l'anus o l'activitat sexual que implica la penetració anal. També pot fer referència a l'anàlisi detallada d'una situació o dades.
  • Andola: La paraula "andola" no es troba registrada en el diccionari de la llengua catalana. Si tens més informació sobre el context o l'ús d'aquesta paraula, podria ajudar a proporcionar una definició més precisa.
  • Anell: Un anell és una joia o objecte que es posa al dit com a ornament o com a símbol d'una relació, com ara un anell de casament. També pot referir-se a una estructura en forma d'arbre o cercle, com un anell de Saturn o l'anell d'una cadena.
  • Anella: Una anella és un objecte en forma de cercle que es pot utilitzar per penjar o subjectar altres objectes. També es pot referir a una joia que es posa al dit com a ornament.
  • Anellada: 'Anellada' és un terme que es fa servir en el món de la viticultura i es refereix a la pràctica de posar un anell de filferro o plàstic al voltant del cep de la vinya per subjectar els brots joves i guiar-los en la seva direcció de creixement desitjada. Aquest procés ajuda a mantenir l'ordre i facilita
  • Anoll: La paraula "anoll" en català fa referència a un ocell de la família dels anàtids, de color blanc amb taques negres al cap i al coll. També es coneix com a anec collverd o anec collverdut.
  • Dal: La paraula "dal" en català fa referència a una part de la cama, concretament a la part posterior de la cama, des del genoll fins al turmell. També pot fer referència a la part de la cama del davant del genoll fins al turmell.
  • Dall: La paraula "dall" no existeix en català. Si us plau, proporciona una altra paraula per a la qual vulguis saber la definició.
  • Dalla: La paraula "Dalla" no té un significat específic en català. Podria ser un cognom o un mot en una altra llengua. Si tens més informació sobre el context en què s'utilitza la paraula "Dalla", estaré encantat d'intentar ajudar-te a comprendre el seu significat.
  • Dallada: La paraula "dallada" en català fa referència a una acció o situació en què una persona es mostra indiferent, desinteressada o passiva davant d'una qüestió o problema. També pot fer referència a una actitud de no voler esforçar-se o de no posar interès en alguna cosa.
  • Dallò: La paraula "Dallò" en català fa referència a una mena de brioixeria o pastisseria típica de la comarca del Pallars Sobirà, a Catalunya. És un pa dolç elaborat amb farina, sucre, ou, mantega i llevat, i sovint s'aromatitza amb anís o canyella. Aquesta especialitat gastronòmica també
  • Dèdal: La paraula "Dèdal" en català fa referència a un laberint o un entramat de passadissos complicats i confusos, com el laberint de Creta on es va tancar el Minotaure segons la mitologia grega. També pot fer referència a una situació complicada o enrevessada.
  • Del: La paraula "del" en català és una contracció que es forma a partir de la preposició "de" i l'article "el". Es fa servir per indicar una pertinença o relació de possessió. També s'utilitza per formar el partitiu amb nombres o quantitats indeterminades. Exemple: "El gat del veí és molt gran" o "Vull un tros de pastís
  • Delada: La paraula "delada" en català fa referència a l'acció de deixar anar una cosa o una persona des del punt més alt d'un lloc, sovint amb la intenció de fer-la caure. També es pot utilitzar en sentit figurat per indicar una situació en què algú o alguna cosa es deixa caure o es descontrola.
  • Dellà: La paraula "Dellà" en català fa referència a un poble o nucli de població situat en una posició més elevada o més llunyana respecte a un altre lloc. També pot fer referència a una part d'un territori que està més enllà d'un determinat punt de referència.
  • Doella: La paraula "doella" en català fa referència a un recipient petit, generalment de fang o terrissa, utilitzat per a beure vi o altres begudes. També pot fer referència a una tassa o copa petita.
  • Dol: La paraula 'dol' en català fa referència a un sentiment de malestar físic o emocional, a una sensació desagradable de dolor o sofriment. També pot fer referència a una pena profunda o a un sentiment de tristor intens.
  • Dolç: La paraula 'dolç' en català fa referència a allò que té un gust suau, agradable i agradable al paladar, com ara el sucre, el caramel, el mel o les fruites madures. També pot fer referència a una persona amable, afectuosa i carinyosa.
  • Dolça: La paraula "dolça" en català fa referència a quelcom que té un gust suau, agradable i a vegades lleugerament sucrat. També pot fer referència a una persona amable, tendra i afectuosa.
  • Dolença: La paraula "dolença" en català fa referència a un malestar físic o emocional, a una malaltia o a un dolor físic. També pot fer referència a un sentiment de tristesa o de patiment emocional.
  • Doll: La paraula 'doll' en català es pot traduir com a 'nina'. Es refereix a una figura o joguina en forma de persona, especialment utilitzada per a jugar.
  • Dolla: La paraula "dolla" no es troba registrada en el diccionari de la llengua catalana. Potser estàs buscant informació sobre una altra paraula o terme? Si em pots donar més context, estaré encantat d'ajudar-te a trobar la informació que necessites.
  • Ela: La paraula "Ela" en català fa referència a una unitat de mesura de longitud que equival a 1.143 metres. Aquesta mesura s'utilitza especialment en l'àmbit de la marina i la navegació.
  • Ell: Ell és un pronom personal de tercera persona del singular masculí que fa referència a una persona o cosa masculina prèviament esmentada o coneguda. També pot ser utilitzat per referir-se a un home o a un ésser masculí en general.
  • Ella: 'Ella' és un pronom personal que fa referència a una persona del sexe femení, ja sigui com a subjecte o com a complement d'un verb. També pot ser utilitzat per referir-se a una cosa o animal del sexe femení.
  • Elodea: L'elodea és una planta aquàtica submergida de la família de les hidrocaritacees, amb tiges llargues i fines i fulles disposades en verticils. És una planta molt comuna en els estanys i rius de climats temperats.
  • Endolada: La paraula "endolada" en català fa referència a l'acció de donar voltes o girar al voltant d'un eix central. També pot fer referència a l'acció de fer una volta completa al voltant d'un punt determinat.
  • Endoll: La paraula "endoll" en català fa referència a l'acció d'enclavar o connectar un dispositiu elèctric a una presa de corrent per tal que pugui funcionar. També es pot utilitzar com a sinònim de "enxufar".
  • Enllà: La paraula "enllà" en català fa referència a la part més enllà d'un lloc o d'una línia imaginària. També pot utilitzar-se per indicar una direcció cap a l'altra banda, més enllà d'un punt concret. També pot fer referència a una cosa que està més enllà de la vista o de l'enteniment.
  • Enllaç: 'Enllaç' és un substantiu que fa referència a la connexió o vincle que es estableix entre dues o més coses, persones o elements. També pot fer referència a un element o mecanisme que permet la unió o connexió entre diferents parts d'un sistema o dispositiu. En informàtica, un enllaç és un element que permet accedir a una altra pàgina web o
  • Enllaçada: La paraula "enllaçada" en català fa referència a una cosa o persona que està unida o connectada amb una altra cosa o persona mitjançant un enllaç o connexió. També pot fer referència a una cosa que està lligada o associada amb una altra cosa.
  • Enol: Un enol és un compost orgànic que conté un grup funcional hidroxil (-OH) i un grup alquènic (-C=C-). Els enols són isòmers dels cetons i aldehids, ja que poden interconvertir-se mitjançant una tautomeria ceto-enòlica.
  • Làdan: "Làdan" és un adjectiu en català que es fa servir per descriure algú que és lent, torp o poc hàbil en una activitat concreta. També pot fer referència a quelcom que es fa de manera lenta o poc eficient.
  • Landa: La paraula "landa" en català fa referència a un terreny pla i despoblat, generalment cobert d'herba baixa i molsa, que es troba en zones de clima fred i humit com ara les muntanyes. També pot fer referència a una plana o extensió de terreny sense arbrat, sovint utilitzada com a pastura per al bestiar
  • Landó: El terme "landó" fa referència a un tipus de carruatge de luxe, de quatre rodes, amb seients per a dues persones i cobert per una capota. Solia ser utilitzat com a vehicle de transport personal per a persones de classe alta durant els segles XVIII i XIX.
  • Leo: "Leo" és un nom propi masculí d'origen llatí que significa "lleó". També pot fer referència a una persona nascuda sota el signe zodiacal de Lleó.
  • Lla: La paraula "lla" en català es fa servir com a interjecció per expressar sorpresa o admiració. També es pot utilitzar per indicar que s'ha descobert alguna cosa o per cridar l'atenció sobre un fet concret. A més, en alguns casos, pot ser una forma col·loquial d'expressar incredulitat o desacord.
  • Llaç: Un llaç és una cinta o tira de tela, corda o similar que es lliga o enllaça per unir o decorar alguna cosa. També pot fer referència a una unió o relació entre persones o elements.
  • Llaçada: La paraula "llaçada" en català fa referència a l'acció de lligar o enllaçar amb un llaç, és a dir, amb una cinta o tira de teixit que es dobla i es lliga per unir o decorar alguna cosa. També pot fer referència a un tipus de nus o lligadura feta amb una cinta o cordill.
  • Lladella: La paraula 'lladella' en català fa referència a una petita paret de pedra seca que es construeix per delimitar terrenys, camins o finques. També es pot utilitzar per referir-se a una tanca de pedra seca.
  • Llana: La paraula "llana" en català fa referència a una eina de fusta amb una base plana i una paret lateral, generalment de metall, utilitzada per alinear i polir superfícies planes com ara fusta, pedra o formigó. També pot fer referència a una superfície plana i uniforme.
  • Llanada: La paraula "llanada" fa referència a una extensió de terreny pla i sense relleu destacat, generalment situada entre muntanyes o altres formacions geogràfiques. També pot fer referència a una planura o vall ampla.
  • Llança: La paraula "llança" en català es refereix a un arma antiga que consisteix en una vara llarga i prima amb una punta afilada a un extrem, utilitzada per llançar-la contra un objectiu a distància. També pot fer referència a una al·legació o argumentació que s'utilitza per defensar una causa o una opinió.
  • Llançada: La paraula 'llançada' en català fa referència a l'acció de llançar o tirar alguna cosa amb força i direcció determinades. També pot fer referència a la distància que es pot cobrir llançant alguna cosa.
  • Llanda: La paraula "llanda" en català fa referència a una safata o plata rectangular de metall, plàstic o altres materials, que s'utilitza principalment per servir menjars o begudes. També pot fer referència a una peça de ceràmica o fang que té una forma similar i que s'utilitza per a les mateixes finalitats.
  • Lledó: Lledó és una població de la comarca del Baix Maestrat, a la província de Castelló, a la Comunitat Valenciana. També pot fer referència a un cognom o a altres toponímies.
  • Llenç: La paraula "llenç" en català fa referència a un teixit lleuger i generalment llis que s'utilitza per cobrir el llit o com a tovallola. També pot fer referència a un tros de teixit que s'utilitza per netejar o secar alguna cosa.
  • Llença: La paraula 'Llença' en català es refereix a un tros de tela de forma quadrada o rectangular que se sol utilitzar per cobrir o protegir alguna cosa, com ara un moble o un llit. També pot fer referència a una peça de roba que s'utilitza per abrigar-se o per protegir-se del fred. A més, 'llença' també pot ser un terme
  • Llençol: Un llençol és un tros de tela gran, generalment de cotó, que es col·loca a sobre del matalàs per dormir-hi. També pot referir-se a la roba de llit en general.
  • Lleó: El terme "lleó" fa referència a un mamífer de la família dels fèlids, conegut científicament com a Panthera leo. El lleó és un animal carnívor de gran mida, amb una crinera característica als mascles. És un animal social que viu en grups anomenats manades i és un dels grans depredadors de l'Àfrica.
  • Lleona: La paraula "lleona" en català fa referència a una femella del lleó, un mamífer carnívor de la família dels fèlids. La lleona és l'encarregada principal de la caça en la manada i també protegeix els seus cadells.
  • Lleonada: La paraula "lleonada" en català fa referència a una acció o comportament propis d'un lleó, com ara la valentia, la força o la ferocitat. També pot fer referència a una gran quantitat de persones o coses, com ara una multitud o una gran quantitat de diners.
  • Lloa: La paraula "lloa" en català fa referència a un elogi o a una alabança que es fa a algú o a alguna cosa. També pot fer referència a una composició literària o poètica en la qual es fa una exaltació o un elogi d'alguna cosa.
  • Lloança: La paraula "lloança" en català fa referència a una mena de llança o arma blanca antiga, similar a una espasa llarga i prima. Aquesta arma solia ser utilitzada en l'edat mitjana i es caracteritza per tenir una punta aguda i una fulla llarga i estreta.
  • Lloçol: La paraula "lloçol" en català fa referència a un tipus de llençol de llit, generalment de cotó, que s'utilitza per cobrir el matalàs i on s'hi dorm a sobre. També pot fer referència a un llençol de mida més gran que es col·loca sobre el llençol inferior per cobrir-se durant la nit.
  • Lona: La paraula "lona" en català fa referència a un teixit fort i resistent, generalment de cotó o polièster, utilitzat per a la fabricació de tendals, cobertes, sacs o altres productes similars. També es pot fer servir com a material per a la fabricació de roba resistents i impermeables.
  • Nadal: El terme "Nadal" fa referència a la festivitat cristiana que commemora el naixement de Jesucrist, celebrada el 25 de desembre. També s'utilitza per fer referència a les festes i celebracions que tenen lloc al voltant d'aquesta data, així com als costums i tradicions pròpies d'aquesta època de l'any.
  • Nadala: La paraula "Nadala" en català fa referència al Nadal, que és una festivitat cristiana que se celebra el 25 de desembre en què es commemora el naixement de Jesucrist. Durant aquesta època, es fan diverses celebracions, com ara la decoració d'arbres de Nadal, l'intercanvi de regals i la reunió de família i
  • Nèdol: La paraula "nèdol" en català fa referència a una sensació desagradable i dolorosa a la part inferior de l'esquena, que pot ser causada per problemes musculars, articulatoris o nerviosos. També es pot utilitzar per descriure una sensació de malestar general a la zona lumbar.
  • Nodal: El terme "nodal" en català fa referència a allò relatiu als nodes, és a dir, als punts d'unió o intersecció d'una xarxa, sistema o estructura. També pot fer referència a allò que és essencial, central o crucial en una situació determinada.
  • Olla: 'Olla' és un recipient de cuina de forma arrodonida i amb dues anses, generalment de ferro, argila o altres materials, que s'utilitza per cuinar aliments com ara sopes, guisats o altres plats. També es pot referir a un plat de cuina fet en aquest recipient.
  • Ollada: "Ollada" és un substantiu femení que fa referència a l'acció de mirar fixament o intensament alguna cosa amb els ulls. També pot fer referència a la quantitat de líquid que pot contenir una olla o una cassola.
  • Ollal: La paraula 'Ollal' en català es refereix a una planta herbàcia de la família de les rosàcies, que té flors blanques o rosades i fruits petits i vermellosos. També es coneix com a ollaga.
  • Ollaó: "Ollaó" és una paraula en català que fa referència a una mena de peix de la família dels escòmbrids, de cos allargat i esvelt, de color blau fosc a la part superior i platejat a la inferior, amb taques fosques i una línia platejada al costat. També es pot utilitzar per referir-se a altres peixos similars com ara

Per què jugar al Paraulògic és Beneficiós

Com a expert en el joc del Paraulògic, és important destacar els beneficis cognitius i educatius que aquest joc pot aportar. Jugar al Paraulògic no només és una activitat recreativa, sinó que també pot tenir impactes positius en el desenvolupament mental i en l'aprenentatge. A continuació, es detallen algunes raons per les quals jugar al Paraulògic és una excel·lent elecció:

Beneficis Cognitius:

  • Millora de la memòria: El Paraulògic requereix recordar paraules i associacions, la qual cosa pot contribuir a reforçar la memòria a curt i llarg termini.
  • Desenvolupament de la concentració: Per resoldre els enigmes de Paraulògic, és necessari mantenir la concentració i la atenció, millorant així aquesta habilitat cognitiva.
  • Estimulació mental: El joc fomenta la resolució de problemes i el pensament crític, ajudant a mantenir la ment àgil i activa.

Beneficis Educatius:

  • Ampliació del vocabulari: Gràcies a l'exposició a diverses paraules i definicions, jugar al Paraulògic pot enriquir el vocabulari dels jugadors.
  • Millora de l'ortografia: La pràctica constant amb les paraules i la seva correcta utilització pot contribuir a millorar l'ortografia dels participants.
  • Foment de la creativitat: La resolució d'enigmes i la creació de relacions entre paraules pot estimular la creativitat i la capacitat d'associació.

En resum, jugar al Paraulògic no només és una forma divertida de passar el temps, sinó que també pot tenir efectes positius en el desenvolupament cognitiu i educatiu. Aprofita tots els beneficis que aquest joc ofereix i gaudeix dels reptes intel·lectuals que planteja. Endavant, a entrenar la ment amb el Paraulògic!

¡Desxifra el divertit món de Paraulògic amb astúcia!

Paraulògic és un joc fascinant que posarà a prova la teva capacitat lingüística i el teu enginy. Desxifra les paraules amagades amb astúcia i demostra la teva destresa en aquest desafiament únic. Endinsa't en aquest univers de paraules i desafia't a tu mateix a superar cada nivell amb intel·ligència i diversió. Aprofita cada oportunitat per expandir el teu vocabulari i gaudir d'un joc estimulant i entretingut. Que comenci la diversió!

No deixis passar l'oportunitat d'expressar la teva opinió i compartir les teves estratègies en el Paraulògic d'avui. Deixa'ns saber què t'ha semblat l'experiència, quines paraules t'han desafiament més i quina ha estat la teva estratègia triomfal. La comunitat de juegadors està impacient per llegir les teves impressions i aprendre de les teves tàctiques. No et quedis callat, deixa el teu comentari i uneix-te a la conversa ple de diversió i coneixement!¡Endavant, cap a la diversió amb Paraulògic!🔍🧠🎉

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up