Solucions del Paraulògic d'avui 17/04/2024

Benvinguts a les Solucions del Paraulògic d'avui! Avui us convidem a descobrir les respostes del Paraulògic del dia 17/04/2024. Aprofiteu aquesta oportunitat per posar a prova la vostra agilitat mental i descobrir les paraules ocultes d'avui. Endinsa't en aquest repte i deixa que la teva ment brilli amb les solucions que et revelarem a continuació. ¡Que comenci la diversió amb el Paraulògic d'avui!

Indexi

Solucions del Paraulògic d’avui 17/04/2024

La lletra central d’avui és la O i les lletres restants són A-C-E-L-M
La solució al paraulògic d’avui, 17/04/2024, conté 80 paraules i 4 Tutis

Descobreix la nova funcionalitat de Dadalògic: el comprovador de paraules! Ara, pots verificar fàcilment les paraules que ja has desxifrat. Només has d'introduir les paraules trobades, separades per comes, i es marcaran automàticament. Pots copiar-les directament dels resultats del joc per evitar errors de format. Utilitza el nostre exemple com a guia: ai-ai, assassí, desidiosa, oda, odissea, sòsia. T'ofereixem una llista de comprovació detallada amb el recompte de paraules pendents, organitzades per punts. El desafiament del Paraulògic mai ha estat tan fàcil. Si no coneixes el significat d'alguna paraula, tenim una secció de definicions de les paraules del Paraulògic d'avui al final de la pàgina.


Paraules de 17 punts:
0

Paraules de 16 punts:
0

Paraules de 8 punts:
0

Paraules de 7 punts:
0

Paraules de 6 punts:
0

Paraules de 5 punts:
0

Paraules de 2 punts:
0

Paraules de 1 punts:
0

Si desitgeu accedir a les pistes del Paraulògic d'avui, simplement feu clic al requadre vermell. En aquesta secció, tindreu l'oportunitat d'explorar totes les pistes i la informació necessària per resoldre el Paraulògic. Si necessiteu assistència addicional, no dubteu a fer ús de la secció de Solucions del Paraulògic d'avui en català que trobareu més amunt.

Pistes

 3 4 5 6 7 8Σ
a1410006
c46764128
e1100002
l14310110
m57433022
o33411012
Σ152519118280

Prefixos de dues lletres:

    al-4 am-2 ca-6 ce-1 cl-4 co-17 ec-1 eo-1 le-1 ll-8 lo-1 ma-8 me-1 mo-13 oc-6 ol-5 om-1

Prefix freqüent de tres lletres:

    mol-8

Sufixos freqüents de tres lletres:

    oma-7

Hi ha 4 tutis:

    • - 1 de 6 lletres
    - 3 de 7 lletres

Hi ha 2 palíndroms de 3 lletres Hi ha 2 mots quadrats:

    • - 1 de 4 lletres
    - 1 de 8 lletres

Subconjunts:

    alo-5 aclo-13 aelo-1 almo-10 amo-6 aclmo-3 acelmo-4 clo-5 aco-3 co-2 acelo-2 clmo-1 cmo-2 acmo-4 ceo-2 elo-2 celo-3 lmo-6 elmo-2 aelmo-2 mo-1 aceo-1

 

Significat de les paraules Solucions del Paraulògic d'avui

A continuació, es presenten les definicions de les paraules clau relacionades amb el Paraulògic d'avui. Aquestes paraules ens ajuden a comprendre millor els conceptes i estratègies darrere d'aquest joc enriquidor.

  • Allò: La paraula "allò" en català es fa servir com a pronombre neutre per fer referència a alguna cosa de la qual ja s'ha parlat o que es coneix. També es pot utilitzar per fer referència a alguna cosa de manera vaga o indeterminada.
  • Aloc: La paraula "aloc" en català fa referència a una persona que actua de manera desordenada, excèntrica o estranya. També pot fer referència a una persona que té un comportament inestable o irracional.
  • Àloe: L'Àloe és una planta suculenta de la família de les liliàcies, coneguda per les seves propietats medicinals. També es pot utilitzar per referir-se a la substància gelatinosa que s'extreu de les fulles d'aquesta planta i que s'utilitza en productes de bellesa i medicinals.
  • Aloma: La paraula "Aloma" fa referència a un nom propi femení d'origen català. També pot ser un cognom.
  • Amo: 'Amo' és un terme que fa referència a una persona que té autoritat sobre altres persones, especialment en el context de la relació entre propietari i treballador. També pot fer referència a la persona que té el control o la responsabilitat d'una situació, objecte o animal.
  • Amom: La paraula "amom" no es troba registrada en el diccionari de la llengua catalana. Potser es tracta d'un error ortogràfic o d'una paraula poc comuna. Si tens més informació sobre el context en què s'utilitza la paraula "amom", podré ajudar-te millor a comprendre el seu significat.
  • Calamó: La paraula "calamó" en català fa referència a un tipus de mol·lusc cefalòpode marí de la família dels loligínids, conegut també com a calamar. És un animal marí de cos allargat i tentacles, que viu en aigües profundes i que és apreciat com a aliment.
  • Càlao: El terme "càlao" fa referència a un ocell de gran grandària, de la família dels bútids, que habita principalment a les zones tropicals d'Àsia i d'Àfrica. Té un bec molt llarg i corbat, generalment de colors vius i cridaners. Aquest ocell és conegut també com a "calào".
  • Callol: La paraula "callol" en català fa referència a una pedra de molí gran i pesada que s'utilitza per moldre els cereals. També pot fer referència a una persona tosca o poc refinada.
  • Callola: La paraula "callola" en català no té un significat conegut. Podria ser un mot inventat o un terme que no està documentat en els diccionaris convencionals de la llengua catalana. Si tens més context sobre la paraula o si creus que pot ser un error d'escriptura, estic aquí per ajudar-te aclarir-ho.
  • Caló: La paraula 'caló' en català fa referència a la calor, a la temperatura elevada. També pot ser utilitzada per descriure una sensació de calor intensa o un ambient càlid.
  • Camaleó: Un camaleó és un tipus de rèptil que es caracteritza per la seva capacitat de canviar de color per camuflar-se amb l'entorn. També es distingeix per tenir ulls que poden moure de forma independent i una llengua allargada que utilitza per capturar insectes.
  • Celoma: El celoma és una cavitat corporal que es troba en alguns animals, com ara els vertebrats i alguns invertebrats, i que conté els òrgans interns. També es pot definir com a una cavitat corporal plena de líquid que es troba entre les parets del cos i els òrgans interns.
  • Cloaca: La paraula "cloaca" en català fa referència a un conducte o canal que serveix per a evacuar les aigües residuals, les femtes i altres matèries orgàniques que es desfan a través de les clavegueres. També pot fer referència a un lloc o espai brut, desagradable o corrupte.
  • Cloacal: 'Cloacal' fa referència a allò relacionat amb el cloaca, que és l'òrgan comú per on s'eliminen els excrements, l'orina i les còpules en alguns animals, com ara els ocells i els rèptils. També pot fer referència a alguna cosa que estigui relacionada amb aquest òrgan o que tingui a veure amb les funcions d'elim
  • Cloc-cloc: La paraula 'cloc-cloc' en català fa referència al so que fan els polls o altres aus quan piulen o criden. També pot fer referència al so que fan els peus quan caminem sobre una superfície mullada o fangosa.
  • Cloca: La paraula "cloca" en català fa referència al lloc on la gallina pon els ous per a la seva incubació. També pot fer referència a la gallina que està incubant els ous o al conjunt d'ous que s'hi troben.
  • Coa: La paraula 'coa' en català es refereix a la part posterior o caudal d'un animal, especialment dels mamífers. També pot fer referència a una cua de cavall, cabellera llarga i espessa que penga des de la part posterior del cap.
  • Coala: Un coala és un mamífer marsupial arborícola natiu d'Austràlia. Té un pelatge dens i suau de color gris, amb grans orelles i un morro llarg i arrodonit. El coala es caracteritza per alimentar-se principalment de fulles d'eucaliptus i passar la major part del seu temps dormint a les branques dels arbres.
  • Coc: La paraula "coc" en català pot tenir diferents significats, depenent del context en què es faci servir. A continuació, es mostren algunes definicions:1. En l'àmbit culinari, un "coc" és una mena de pastís o coca dolça, que pot estar farcit de crema, fruita, xocolata, etc.

    2. En l'àmbit de la zo

  • Coca: La paraula "coca" en català pot tenir diversos significats:1. Una coca és un tipus de pastís o torta típic de la cuina catalana, que pot ser dolça o salada i que es pot fer amb ingredients com fruita, sucre, ametlles, crema, etc.

    2. En algunes regions de Catalunya, la paraula "coca" també pot referir-se a un pa planer

  • Còclea: La paraula "còclea" en català fa referència a una estructura en forma d'espiral que es troba dins de l'orella interna i que és responsable de la percepció de l'audició. La còclea conté les cèl·lules ciliades i altres estructures que converteixen les vibracions sonores en impulsos nerviosos que es transmeten al
  • Coco o cocó: La paraula "coco" o "cocó" en català es refereix a una porció de carn que es troba a la part superior del cap dels animals, com ara el pollastre. També pot fer referència a una càscara dura que conté una part carnosa i sucosa, com la del coco. A més, en un sentit col·loquial, pot fer referència al cap d'
  • Col: La paraula "col" en català fa referència a una planta hortícola de la família de les crucíferes, de fulles verdes i arrissades que es consumeixen com a verdura. També pot fer referència a la part més interna d'una cosa allargada, com ara el tronc d'un arbre.
  • Cola: La paraula "cola" en català pot tenir diversos significats, aquí en tens alguns:1. Part final d'un animal.
    2. Beguda refrescant elaborada amb sucre, aigua, gas i aroma.
    3. Fila de persones o vehicles que esperen el seu torn per a alguna cosa.
    4. Part posterior d'un avió o d'una nau espacial.
    5. Part final d'alguna cosa allargada, com ar
  • Coll: La paraula 'coll' en català fa referència a la part del cos que connecta el cap amb la resta del cos. També pot fer referència a una part d'una peça de roba que envolta aquesta zona del cos, com ara el coll d'una samarreta o d'una camisa.
  • Colla: La paraula "colla" en català fa referència a un grup de persones que es reuneixen de forma habitual per a realitzar activitats conjuntes, com ara festes, excursions, esdeveniments esportius, etc. També pot fer referència a un grup de persones que treballen juntes en una mateixa activitat o projecte.
  • Colló: El colló és la part del cos que connecta el cap amb la resta del tronc. També pot fer referència a la part més estreta d'alguns objectes o peces de roba que envolta una part més gruixuda o ampla.
  • Colom: Un colom és un ocell de la família dels colúmbids, de mida mitjana i de color gris o blanc, amb una cua llarga i ales arrodonides. Són animals socials que viuen en grups i es caracteritzen per tenir una gran capacitat d'orientació i retornar al seu lloc d'origen des de grans distàncies. També són coneguts
  • Coloma: La paraula "Coloma" fa referència a un nom propi femení que prové del llatí "Columba", que significa "colometa" o "paloma" en castellà. Aquest nom també pot fer referència a una localitat o a un cognom.
  • Com: 'Com' és una conjunció que s'utilitza per introduir una pregunta o una comparació. També pot ser un adverbi que indica la manera en què es fa alguna cosa.
  • Coma: La paraula "coma" en català pot tenir diversos significats. Aquí en tens alguns:1. Punt suspensiu (,) que indica una pausa curta en una frase.
    2. Trastorn de la consciència que provoca la pèrdua de la capacitat de respondre a estímuls externs.
    3. Signe ortogràfic (,) que s'utilitza per separar elements d'una enumeraci
  • Comal: La paraula "comal" fa referència a una paella plana i sense poms, generalment feta de fang, argila o ferro, que s'utilitza per escalfar i coure aliments com tortillas, arepas, entre altres. És un utensili de cuina típic en algunes regions d'Amèrica Llatina.
  • Comella: La paraula "comella" en català fa referència a una petita vall o fondalada situada a la muntanya, generalment amb un petit curs d'aigua que la travessa. També pot fer referència a un petit replà o planura enmig d'una zona muntanyenca.
  • Eco: La paraula "eco" en català fa referència a un fenomen acústic que consisteix en la repetició d'un so a causa de la reflexió de les ones sonores en una superfície. També es pot utilitzar per fer referència a la repercussió o ressò d'una acció, idea o moviment en la societat o en l'entorn.
  • Eocè: La paraula "Eocè" fa referència a una època geològica del Paleogen, que va tenir lloc fa aproximadament entre 56 i 33,9 milions d'anys enrere. Durant aquest període, es van produir importants canvis en la fauna i flora de la Terra, amb l'aparició de moltes espècies noves.
  • Leo: "Leo" és un nom propi masculí d'origen llatí que significa "lleó". També pot fer referència al signe zodiacal de Lleó.
  • Llécol: La paraula "llécol" en català fa referència a un forat o foradada que es fa en una paret, terra o superfície similar. També pot referir-se a un forat fet a la paret d'una casa per a posar-hi una biga o una barra.
  • Lleó: El terme 'lleó' fa referència a un mamífer carnívor de la família dels fèlids, de color groc o groc vermellos, amb una crinera al voltant del cap, que viu a les sabanes i les terres de pastura de l'Àfrica. És un animal conegut per la seva força i valentia, i sovint és considerat el rei de
  • Lloa: La paraula "lloa" en català fa referència a un poema o composició literària que exalta les virtuts o els mèrits d'alguna persona. També pot ser utilitzada com a sinònim de lloança, alabança o elogi.
  • Lloc: La paraula 'lloc' en català fa referència a una porció determinada d'espai físic que pot ser ocupada o ser destinada a un propòsit concret. També pot fer referència a un punt concret en un espai determinat. Per exemple, "Vull anar a un lloc tranquil" o "Aquest és el lloc on ens trobarem".
  • Lloca: La paraula "lloca" en català fa referència a una persona, especialment una dona, que actua de manera descontrolada, excèntrica o poc convencional. També pot fer referència a una persona que està fora de si, que perd el seny o la raó.
  • Llom: El terme "llom" en català fa referència a la part de l'animal situada a la part posterior de la columna vertebral, entre les costelles i les natges. També es pot utilitzar per designar la part més carnosa i tendra de la part central de l'animal, especialment en el cas del porc.
  • Lloma: La paraula "lloma" en català fa referència a una petita elevació de terreny, una serra o un turó de poca alçada. També pot fer referència a una part arrodonida o en forma de bombolla d'una superfície.
  • Llomello: La paraula "llomello" fa referència a una part de la carn de porc situada a prop de l'esquena de l'animal, entre el llom i el cap. És una carn tendra i saborosa que es pot utilitzar per cuinar diferents plats com ara filets, escalopes o estofats.
  • Local: "Local" en català es refereix a un lloc físic concret, especialment un espai destinat a un ús específic, com ara un establiment comercial, una oficina, una sala de reunions, etc. També pot fer referència a quelcom que pertany o està relacionat amb un lloc o una comunitat determinada.
  • Macaco: El terme "macaco" fa referència a un primat del gènere Macaca, que inclou diferents espècies de micos i micos. Aquesta paraula també es pot utilitzar de manera col·loquial per referir-se a una persona que imita o copia les accions d'una altra persona, o per descriure algú que és molt actiu o nerviós.
  • Maco: La paraula "maco" en català fa referència a alguna cosa que és bonica, agradable o atractiva estèticament. També pot fer referència a una persona que és atractiva físicament.
  • Mal·lèol: El mal·lèol és l'articulació de l'os de la cama (tíbia i peroné) amb els ossos de la peça inferior de la cama (astràgal, calcani i escafoide). També es coneix com a turmell.
  • Malló: La paraula "malló" en català fa referència a una mena de martell petit i pesant, d'un sol peces, emprat per a clavar claus, fixar peces o realitzar treballs de forja. També pot ser utilitzat com a sinònim de "pinyó" en alguns contextos.
  • Mallol: La paraula "Mallol" es pot referir a diverses coses en català:1. Mallol: Pedra o bloc de pedra de forma arrodonida que es fa servir com a element ornamental o de construcció.
    2. Mallol: Antic sistema de pes i mesura que equivalia a 4 lliures.
    3. Mallol: Cognom de procedència catalana.
  • Mallola: La paraula "Mallola" no té una definició específica en català. Si es tracta d'un nom propi, podria ser un cognom o un nom de lloc. Si tens més context sobre la paraula "Mallola", podria ajudar a proporcionar una definició més precisa.
  • Mamelló: La paraula "mamelló" en català fa referència a una persona que té una gran mamella o pit. També pot fer referència a una persona que té un caràcter fort o decidit.
  • Maó: La paraula "Maó" fa referència a la ciutat situada a l'illa de Menorca, a les Illes Balears. També pot fer referència al port natural situat a aquesta ciutat.
  • Meló: El terme "meló" fa referència a una fruita de color verd o groc, de forma arrodonida i polpa sucosa i dolça. És una fruita de la família de les cucurbitàcies, molt consumida durant l'estiu per la seva frescor i gust refrescant.
  • Moa: La paraula "moa" fa referència a una espècie d'ocell no volador que habitava a Nova Zelanda i que s'ha extingit. Eren ocells molt grans i pesats, amb una alçada d'uns 3 metres i un pes d'uns 230 quilograms. També s'anomena "moa" a un plat típic de la gastronomia xinesa, fet de f
  • Moc: La paraula "moc" en català fa referència a la secreció nasal, especialment quan és líquida i fluixa i s'expulsa pel nas. També pot fer referència a una taca o brutícia de color groguenc o verdós que es pot formar en les mucositats nasals.
  • Moca: La paraula 'moca' en català fa referència a una beguda alcohòlica que es fa a partir de la destil·lació del raïm o de la fermentació de fruits com la cirera, el préssec o la pruna. També pot fer referència a un recipient on es guarda aquesta beguda.
  • Mol: La paraula "mol" en català es fa servir com a contracció de "molt". Es fa servir per expressar una gran quantitat o intensitat d'algun aspecte. Per exemple, "Estic molt cansat" es podria dir "Estic mol cansat".
  • Mola: La paraula "mola" en català fa referència a una estructura de pedra tallada en forma de con per a moldre o triturar aliments. També pot fer referència a una peça d'una màquina que serveix per a moldre. A més, en argot juvenil, la paraula "mola" s'utilitza per expressar que alguna cosa agrada o és interessant.
  • Molal: L'adjectiu 'molal' fa referència a una concentració d'una substància en una dissolució expressada en mols de solut per quilo de solvent. Aquesta unitat de concentració és especialment utilitzada en química.
  • Moll: La paraula "moll" en català fa referència a un embarcador o pontonera que permet l'accés a una embarcació des de la riba o a la inversa. També pot fer referència a la part més baixa d'una costa on l'aigua és més calmada i permet l'arribada de vaixells.
  • Molla: La paraula "molla" en català fa referència a una peça elàstica, generalment de metall o goma, que es comprimeix o estira per emmagatzemar energia i tornar a la seva posició original quan es deixa de aplicar una força sobre ella. També pot fer referència a una part interna d'alguns aparells o mecanismes que té aquesta
  • Mollal: La paraula 'mollal' no es troba registrada en el diccionari de la llengua catalana. Potser es tracta d'un regionalisme o d'una paraula poc comuna. Si tens més informació sobre el context en què s'utilitza, podria ajudar a proporcionar una definició més precisa.
  • Molló: Molló és un terme que es fa servir per referir-se a una vall estreta i allargada situada entre dues muntanyes o serralades. També pot fer referència a un petit rierol o corrent d'aigua que discorre per aquesta vall. A més, en alguns contextos, molló també pot fer referència a una mena de barrera o tancament que s'utilit
  • Moló: La paraula "moló" en català fa referència a una construcció de pedra, formigó o altres materials que s'utilitza per protegir la costa de l'erosió causada per les ones del mar. El moló sol estar situat a la vora del mar i té com a objectiu principal evitar que les ones arribin a la costa i protegir les platges i les infraestructures costaneres.
  • Mom: La paraula "mom" en català es tradueix com "mamà" o "mare". Es refereix a la figura materna d'una persona, la mare.
  • Moma: La paraula "Moma" en català no té un significat concret. Si es refereix a una persona, pot ser un nom propi o un sobrenom. Si es refereix a una cosa, podria ser un error tipogràfic o una paraula inventada. Si tens més context o informació sobre com s'utilitza la paraula "Moma", podria ajudar a proporcionar una definició més precisa.
  • Oca: Oca és un ocell de la família dels anàtids, de mida gran i de plomatge predominantment blanc, amb el bec i les potes de color taronja. També es coneix com a ànec domèstic i és criat per la seva carn i plomatge.
  • Oceà: Oceà és una extensió d'aigua salada molt gran que cobreix la major part de la superfície terrestre. És un cos d'aigua connectat que es divideix en diferents oceans, com ara l'oceà Atlàntic, l'oceà Pacífic, l'oceà Índic, l'oceà Àrtic i l'oceà Antàrtic.
  • Ocel: La paraula "ocel" en català fa referència a les aus rapinyaires diürnes del gènere Accipiter, com ara el esparver, el gavilà o el tancal. També s'utilitza per fer referència a altres aus rapinyaires de mida mitjana.
  • Ocell: Un ocell és un animal vertebrat que pertany al grup dels vertebrats amb plomes, bec i ales, que posseeixen la capacitat de volar. Són animals de sang calenta i es reprodueixen per mitjà d'ous. Exemples d'ocells són els pardals, els coloms, els ànecs i els mussols.
  • Ocella: La paraula "ocella" en català fa referència a una femella de l'ocell, o bé a una petita àrea de terreny que es destina a l'observació d'aus. També pot fer referència a una figura geomètrica en forma d'ull.
  • Ocellam: La paraula "ocellam" no es troba al diccionari de la llengua catalana. Si tens alguna altra paraula que vulguis que et definexi, estaré encantat d'ajudar-te.
  • Olla: 'Olla' és un recipient de cuina de forma arrodonida i amb dues anses, generalment de terra cuita, fang, ferro o alumini, que s'utilitza per cuinar aliments com arrossos, llegums, guisats, etc. També es pot referir al plat que es cuina en aquest recipient, com ara una olla de sopa.
  • Ollal: La paraula "ollal" en català fa referència a una tècnica de pesca tradicional que consisteix en utilitzar una olla o un recipient similar per capturar peixos. Aquesta tècnica es basa en la col·locació d'una olla a l'aigua amb un forat a la part superior per on els peixos poden entrar i després tenir dificultats per
  • Ollam: La paraula "Ollam" no és d'un origen català, però es pot relacionar amb el terme irlandès "ollamh", que fa referència a un mestre, un expert o un erudit en una determinada matèria, especialment en el context de la tradició acadèmica irlandesa medieval. Així, podríem definir "ollam" com un títol o una posició de
  • Ollaó: La paraula "ollaó" en català fa referència a un recipient de cuina de forma cilíndrica i fons pla, generalment de ferro o argila, que s'utilitza per cuinar aliments com arrossos, guisats, sopes, etc. També pot fer referència a un plat fet en aquest recipient.
  • Olm: L'olm és un animal anfibi de la família dels proteids, que viu en coves i rierols d'aigües fredes i clares d'Europa central i sudoriental. També és conegut com a proteu.
  • Oma: La paraula "Oma" en català es refereix a una àvia o una persona gran, especialment en un context carinyós o familiar. També pot fer referència a una figura femenina de la família que té cura dels nets i els cuida amb afecte.

 

Per què jugar al Paraulògic és Beneficiós

El Paraulògic no és només un joc divertit, sinó que també ofereix una gran varietat de beneficis cognitius i educatius per a tots els qui hi participen. Descobreix com aquest joc de paraules pot ajudar-te a millorar les teves habilitats mentals i aprendre de manera entretinguda.

Beneficis Cognitius del Paraulògic

Jugar al Paraulògic pot estimular diferents aspectes de la teva cognició, com ara la memòria, la concentració i la capacitat de resolució de problemes. A través de les diverses paraules i reptes que presenta aquest joc, pots entrenar la teva capacitat de pensament lateral i millorar la teva agilitat mental.

Beneficis Educatius del Paraulògic

A més dels beneficis cognitius, el Paraulògic també pot ser una eina educativa poderosa. Jugar regularment a aquest joc pot ajudar-te a enriquir el teu vocabulari, millorar la teva comprensió lectora i potenciar la teva creativitat en l'ús de les paraules. Això fa que sigui una activitat ideal per a persones de totes les edats que vulguin aprendre de manera divertida i estimulant.

No dubtis a incorporar el Paraulògic a la teva rutina diària per gaudir dels seus beneficis i potenciar les teves habilitats mentals de manera eficaç i entretinguda.

¡Explora les paraules amb el Paraulògic!

Desafia la teva ment amb el joc de paraules més entretingut

Arriba al final d'aquesta emocionant aventura lingüística i ensenyament! Comparteix les teves estratègies, discuteix els desafiaments i celebra les victòries amb els altres jugadors del Paraulògic. La diversió no té límits, així que no dubtis a deixar els teus comentaris i enriquir la comunitat amb la teva saviesa verbal. Que la paraula sigui amb tu!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up