Solucions del Paraulògic d'avui 28/03/2024

Solucions del Paraulògic d'avui 28/03/2024

Benvinguts a les Solucions del Paraulògic d'avui, 28 de març de 2024! Us convidem a descobrir les respostes del desafiament d'avui i posar a prova la vostra destresa i agudesa mental. Entreu en el món fascinant de les paraules i els enigmes, i deixeu-vos sorprendre per les solucions d'avui. Estigueu atents i prepareu-vos per un viatge ple de reptes i diversió. Aprofiteu aquesta oportunitat per posar a prova les vostres habilitats i superar-vos a vosaltres mateixos. Endinsar-vos en el joc del Paraulògic i gaudiu de l'emoció de trobar les respostes correctes. Sigueu valents i aventurers, i que comenci la diversió!

Indexi

Solucions del Paraulògic d’avui 28/03/2024

La lletra central d’avui és la B i les lletres restants són C-E-G-I-R
La solució al paraulògic d’avui, 28/03/2024, conté 24 paraules

Descobreix la nova funcionalitat de Dadalògic: el comprovador de paraules! Ara, pots verificar fàcilment les paraules que ja has desxifrat. Només has d'introduir les paraules trobades, separades per comes, i es marcaran automàticament. Pots copiar-les directament dels resultats del joc per evitar errors de format. Utilitza el nostre exemple com a guia: ai-ai, assassí, desidiosa, oda, odissea, sòsia. T'ofereixem una llista de comprovació detallada amb el recompte de paraules pendents, organitzades per punts. El desafiament del Paraulògic mai ha estat tan fàcil. Si no coneixes el significat d'alguna paraula, tenim una secció de definicions de les paraules del Paraulògic d'avui al final de la pàgina.


Paraules de 17 punts:
0

Paraules de 9 punts:
0

Paraules de 8 punts:
0

Paraules de 6 punts:
0

Paraules de 5 punts:
0

Paraules de 2 punts:
0

Paraules de 1 punts:
0

Si desitgeu accedir a les pistes del Paraulògic d'avui, simplement feu clic al requadre vermell. En aquesta secció, tindreu l'oportunitat d'explorar totes les pistes i la informació necessària per resoldre el Paraulògic. Si necessiteu assistència addicional, no dubteu a fer ús de la secció de Solucions del Paraulògic d'avui en català que trobareu més amunt.

Pistes

 3 4 5 6 7 8 9Σ
b340101110
c00010001
e12000003
g00110002
i01011003
r01310005
Σ484511124

Prefixos de dues lletres:

    be-6 br-4 ce-1 eb-1 er-2 ge-2 ib-2 ic-1 re-4 ri-1

Prefix freqüent de tres lletres:

    reb-4

Sufixos freqüents de tres lletres:

    ber-5

Hi ha 1 tuti de 7 lletres

Hi ha 3 mots quadrats:

    • - 1 de 4 lletres
    • - 1 de 6 lletres
    - 1 de 8 lletres

Subconjunts:

    be-1 bce-1 bei-1 ber-4 beir-6 bceir-2 bcer-4 bir-1 bcir-1 begr-2 bcegir-1

Significat de les paraules Solucions del Paraulògic d'avui

A continuació, es presenten les definicions de les paraules clau relacionades amb el Paraulògic d'avui. Aquestes paraules ens ajuden a comprendre millor els conceptes i estratègies darrere d'aquest joc enriquidor.

  • Bebè: El terme "bebè" en català fa referència a un infant, un nadó o un nen molt petit, generalment d'edat inferior a un any. També es pot utilitzar per a referir-se a un nen en edat molt primerenca.
  • Bec: El terme "bec" en català fa referència a la part del cos de les aus que utilitzen per menjar, beure i respirar. També es pot utilitzar per fer referència a la part allargada i punxeguda de la boca d'alguns animals, com ara els peixos o els rèptils.
  • Bei: La paraula "bei" en català fa referència a una expressió col·loquial que s'utilitza per indicar sorpresa, incredulitat o admiració davant d'alguna cosa. És una interjecció que sovint s'acompanya d'una entonació especial per expressar aquestes emocions. També pot utilitzar-se com a sinònim de "bé" o "
  • Berber: La paraula 'berber' en català fa referència a una persona pertanyent al poble berber, un grup ètnic indígena del nord d'Àfrica que habita principalment als països com Marroc, Algèria, Tunísia i Líbia. Els berbers tenen una llengua i una cultura pròpies, i han jugat un paper important en la història i la cultura de
  • Beri-beri: El beri-beri és una malaltia causada per la deficiència de vitamina B1 (tiamina) en l'organisme. Es caracteritza per la inflamació dels nervis perifèrics i pot afectar el cor, els músculs i altres òrgans. Els símptomes inclouen debilitat muscular, pèrdua de sensibilitat, fatiga, dific
  • Beribèric: La paraula "beribèric" fa referència a la cultura i la civilització que es va desenvolupar a la península Ibèrica durant l'edat del ferro, aproximadament entre els segles VII i II aC. Els pobles beribèrics es caracteritzaven per la seva organització social i política, així com per la seva artesania i les se
  • Brec: La paraula "brec" fa referència a una pedra gran, especialment aquella que es col·loca en un mur o una construcció com a element de suport o de protecció. També es pot utilitzar per designar una pedra o una roca de grans dimensions.
  • Bri: La paraula 'bri' en català es refereix a una pedra petita, especialment una pedra rodona que es pot llançar. També pot fer referència a una pedra que es fa servir per a esmolar eines.
  • Bric: La paraula "bric" en català fa referència a una eina o objecte de mida petita, generalment de fusta, que s'utilitza per a diverses tasques de bricolatge o reparacions domèstiques. També pot fer referència a una activitat manual o artística que requereix habilitat i destresa.
  • Brie: Brie és un tipus de formatge de pasta tova i crosta blanca, originari de la regió de Brie a França. És un formatge molt cremós i suau, amb un sabor lleugerament dolç i una textura untuosa. És molt apreciat per la seva versatilitat a l'hora de ser utilitzat en diversos plats culinaris.
  • Cerber: La paraula "Cerber" en català es refereix al gos guardià de tres caps que, segons la mitologia grega, custodiava l'entrada de l'inframón. També es pot utilitzar com a metàfora per referir-se a una persona o cosa que vigila o protegeix amb molta fermesa.
  • Ebri: La paraula 'ebri' en català fa referència a una persona que està borratxa o embriagada a causa de l'efecte de l'alcohol. També pot fer referència a una persona que està influïda per alguna substància estupefaent o droga.
  • Erb: La paraula "Erb" en català fa referència a una unitat de mesura antiga que equival a 0,33 hectàrees. També pot fer referència a una antiga mesura de superfície agrària.
  • Erbi: La paraula "erbi" no es troba en el diccionari de la llengua catalana. Potser has escrit incorrectament la paraula o es tracta d'un terme poc comú o regional. Si tens més informació sobre la paraula o vols intentar-ho amb una altra paraula, estaré encantat d'ajudar-te.
  • Gebre: La paraula "Gebre" en català fa referència a una persona de sexe masculí d'origen etíop o eritreu. També pot ser un nom propi d'origen etíop.
  • Gerber: La paraula "Gerber" en català es refereix a una marca comercial de productes per a nadons, especialment de menjar en puré o aliments processats per a la alimentació dels nadons. També pot fer referència a la tècnica de conservació d'aliments per a nadons mitjançant l'envasament en pots o envasos especials.
  • Iber: La paraula "Iber" fa referència als pobles que habitaven la península Ibèrica abans de la seva romanització. També es pot utilitzar per referir-se a la cultura i la història d'aquests pobles.
  • Ibèric: "Ibèric" fa referència a tot allò relacionat amb els ibers, un poble antic que habitava la península Ibèrica durant l'edat del ferro. També pot fer referència a la cultura, l'art, la llengua i altres aspectes relacionats amb aquest poble.
  • Iceberg: Un iceberg és un gran bloc de gel que flota a l'oceà, normalment d'origen glacial, amb només una petita part visible a la superfície i la major part submergida sota l'aigua.
  • Rebé: La paraula "rebé" en català es refereix al masculí de "rebuda", que significa l'acte de rebre algú o alguna cosa. També pot fer referència a l'acollida que es dóna a algú en arribar a un lloc.
  • Rebec: El terme "rebec" fa referència a un instrument musical de corda, similar al violí però amb un cos més arrodonit i una caixa de ressonància més petita. Es toca amb un arquet i és comú en la música medieval i renaixentista.
  • Rebre: "Rebre" és un verb que significa rebre alguna cosa, acollir alguna cosa o algú, acceptar alguna cosa o algú. També pot fer referència a l'acció de ser destinatari d'alguna cosa o d'alguna notícia.
  • Rebrec: La paraula "rebrec" en català fa referència a una mena de cordillera o serralada muntanyosa que es forma en el vessant d'una muntanya o d'una serralada més gran. També es pot utilitzar per descriure una successió de cims o pics muntanyosos que formen una línia contínua.
  • Riber: La paraula "riber" en català fa referència a la zona propera a la riba d'un riu, mar, llac o qualsevol corrent d'aigua. També pot fer referència a les persones que viuen en aquesta zona o que es dediquen a activitats relacionades amb l'aigua, com la pesca o la navegació.

Per què jugar al Paraulògic és Beneficiós

Jugar al Paraulògic no només és una activitat entretinguda, sinó que també comporta diversos beneficis cognitius i educatius que poden millorar el teu pensament lògic i la teva capacitat lingüística. A continuació, analitzarem alguns d'aquests beneficis:

Beneficis Cognitius:

  • Desenvolupament de la lògica: El Paraulògic posa a prova la teva capacitat de resoldre problemes i trobar patrons lògics, millorant així la teva habilitat per raonar de manera estructurada.
  • Millora de la memòria: Recordar les paraules i les seves relacions en el joc ajuda a exercitar la teva memòria a curt i llarg termini.
  • Increment de la concentració: Per resoldre els enigmes del Paraulògic, cal prestar atenció als detalls i mantenir la concentració en la tasca, la qual cosa pot millorar la teva capacitat de focalització.

Beneficis Educatius:

  • Ampliació del vocabulari: Jugar al Paraulògic et permet exposar-te a paraules noves i enriquir el teu vocabulari, millorant així les teves habilitats lingüístiques.
  • Estimulació de la creativitat: Trobar solucions creatives als desafiaments del joc pot fomentar la teva capacitat d'innovació i creativitat en altres àmbits de la teva vida.
  • Aprenentatge divertit: La naturalesa lúdica del Paraulògic fa que l'aprenentatge sigui divertit i motivador, facilitant la retenció de coneixements i la motivació per aprendre.

En resum, jugar al Paraulògic no només és una activitat recreativa, sinó que també pot aportar importants beneficis per al teu desenvolupament cognitiu i educatiu. Aprofita aquest joc per potenciar les teves habilitats mentals i gaudir del plaer de resoldre enigmes lingüístics.

Les Résolucions Més Divertides de les Paraules del Paraulògic d'avui

Avui hem resolt les paraules més confuses i divertides del Paraulògic, demostrant una vegada més la nostra destresa en aquest joc tan enginyós. Esperem que hàgiu gaudit tant com nosaltres d'aquesta experiència lingüística plena de reptes i diversió. Mantingueu les vostres ments agudes i prepareu-vos per al proper desafiament!

No dubteu en compartir les vostres estratègies i solucions per al Paraulògic d'avui 28/03/2024. Estem desitjosos de llegir els vostres comentaris i conèixer les vostres tàctiques per afrontar aquest joc tan amè i complex. La vostra participació enriqueix la comunitat de jugadors i ens ajuda a créixer junts. Endavant, deixeu els vostres comentaris i compartiu la vostra saviesa amb nosaltres!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up