Solucions d'avui 17/03/2024 del Wordle El Mot en català

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Els aficionats del Wordle en català han descobert les solucions del 17/03/2024, un repte que ha posat a prova les seves habilitats lingüístiques i de deducció. En aquest article, analitzarem les estratègies utilitzades per resoldre l'Wordle d'avui, les paraules més complicades i les tendències observades. A més, també explorarem com la comunitat de jugadors està evolucionant i compartint coneixements per millorar en aquest apassionant joc de paraules en català.

Indexi

Pistes Subtils per a la Paraula de Wordle

En aquesta ocasió, t'ofereixo pistes intrigants per a la paraula de Wordle. Abans de revelar la solució, et convido a posar a prova la teva astúcia i intuïció per deduir-la per tu mateix. Les pistes que segueixen despertaran la teva imaginació i et portaran a desxifrar la paraula amagada.

Pista 1:

  • Una paraula que descriu allò que és frivol·lament innecessari o sense valor.

Pista 2:

  • Enllaços amb la idea de superficialitat o manca de significat en una acció o concepte.

Pista 3:

  • Una paraula que suggereix la idea de buidor o insignificància en relació amb els esforços realitzats.

Les pistes presentades et conviden a explorar diferents facetes d'aquesta paraula, provocant la teva curiositat i desafi ant la teva capacitat deductiva. Estic segur que, amb la teva destresa i enginy, seràs capaç de descobrir la paraula correcta. Endavant, posa a prova les teves habilitats i disfruta de l'emoció de resoldre el Wordle!

Solució per al Wordle 807

La paraula del Wordle El Mot número 807 es: .

Significat de la paraula de la solució d'avui 17/03/2024: Fútil

Fútil és una paraula que fa referència a quelcom sense importància, superficial o sense cap valor real. Aquest adjectiu prové del llatí "futilis", que significa "inútil" o "frívol". És un terme utilitzat principalment per descriure accions, arguments o situacions que no tenen cap rellevància o utilitat concreta.

En el context cultural, la paraula fútil sovint s'associa a la vanitat, a la frivolidat i a la superficialitat. Es fa servir per criticar aquelles coses que es consideren buides de contingut o que no aporten res positiu.

En frases, podem trobar exemples com "Els seus esforços van ser fútils davant d'una situació tan complicada" o "No val la pena preocupar-se per qüestions fútils."

Una curiositat interessant sobre la paraula fútil és que el seu significat pot variar lleugerament en funció del context en què es utilitza. A vegades es relaciona amb la idea de trivialitat, mentre que en altres ocasions es refereix a la inutilitat o a la falta de sentit.

En resum, fútil és una paraula que ens recorda la importància de valorar el contingut i la rellevància de les nostres accions i pensaments, evitant caure en la superficialitat i la buidor.

¡Endevina la paraula amb Wordle El Mot! Desafia la teva ment i amplia el teu vocabulari de manera divertida

Estimats lectors, si us ha agradat l'edició d'avui del Wordle El Mot i heu gaudit resolent els reptes lingüístics, us convidem a compartir les vostres solucions i estratègies en els comentaris a continuació. Ens encanta llegir les vostres aportacions i veure com abordeu els desafiaments de paraules amb enginy i diversió. Així que no dubteu a deixar la vostra empremta lingüística i compartir les vostres experiències amb la comunitat. Endavant, amics de les paraules!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up