Solucions d'avui 20/03/2024 del Wordle El Mot en català

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Avui, 20 de març del 2024, la comunitat de jugadors de Wordle en català es troba expectant davant les solucions d'aquesta jornada. En aquest article, analitzarem de forma concisa les diverses propostes presentades pels participants i explorarem les estratègies utilitzades per arribar a la paraula oculta. A més, reflexionarem sobre la evolució de la popularitat d'aquest joc de paraules i la seva influència en la difusió de la llengua catalana en l'àmbit digital. No et perdis tots els detalls i descobriments d'aquesta emocionant edició del Wordle El Mot en català.

  • Anàlisi de les solucions del dia
  • Estratègies i tàctiques emprades pels jugadors
  • Impacte del Wordle en la promoció de la llengua catalana
Indexi

Pistes per a la paraula de Wordle: Padrí

Benvolguts amants del joc Wordle, avui us proposo un repte intrigant per descobrir la paraula. Les pistes que us oferiré us portaran per un camí de deducció i astúcia, que us permetrà arribar a la solució de manera gratificant. Així doncs, prepareu la vostra ment aguda i exploradora, i endinseu-vos en aquest enigma lingüístic.

Pistes:

  • Pista 1: Aquest terme fa referència a un home que té un paper important en la vida d'una persona, especialment en el seu desenvolupament moral i espiritual.
  • Pista 2: El seu equivalent femení és una figura clau en la vida d'una persona com a guia espiritual i de suport.
  • Pista 3: Aquesta paraula pot relacionar-se amb el concepte de protecció, consell i amor incondicional cap a una altra persona.
  • Pista 4: En algunes tradicions culturals, aquesta figura pot tenir un vincle religiós i ser considerada com a intermediari entre els fidels i la divinitat.
  • Pista 5: Sovint associat a celebracions com baptisms o casaments, aquesta figura simbolitza el compromís i el suport incondicional en els moments importants de la vida.

Ara que heu reflexionat sobre aquestes pistes subtils, us convido a posar a prova les vostres habilitats a Wordle i descobrir la paraula amagada. Que la vostra curiositat i enginy us guiïn cap a la solució, i que gaudiu del procés de resolució d'aquest enigma lingüístic. Endavant, valents detectives de les paraules!

Solució per al Wordle 810

La paraula del Wordle El Mot número 810 es:

Significat de la paraula de la solució d'avui 20/03/2024: Padrí

Significat: La paraula "Padrí" fa referència a aquella persona que assumeix la responsabilitat de ser el pare espiritual d'altri, especialment en el context religiós. És qui acompanya, guia i dóna suport a una altra persona en el seu camí de fe i vida.

Context cultural o històric: Aquest terme té les seves arrels en la tradició cristiana, on el padrí és una figura important en els rituals com el bateig, confirmació o primera comunio. També es pot trobar en altres religions i tradicions culturals que assignen a una persona el rol de guia espiritual.

Ús en frases:

  • "El seu padrí va ser un exemple de bondat i saviesa."
  • "El padrí de la comunitat sempre està disposat a escoltar i ajudar."

Curiositats:

  • En algunes cultures, el padrí també pot tenir un paper important en la criança del fill d'una altra persona, oferint suport moral i educatiu.
  • La paraula "Padrí" també es pot utilitzar de manera metafòrica per referir-se a aquella persona que exerceix una influència positiva i protectora sobre una altra.

Dades interessants:

  • En algunes regions, el padrí pot ser una figura respectada i consultada en assumptes morals i ètics.
  • La relació entre un padrí i el seu fillol o fillola pot ser molt especial i duradora al llarg del temps, creant llaços forts i significatius.

Descobreix el Plaer de Resoldre Wordles amb El Mot: Una Aventura de Paraules

Agraïm la vostra participació i esperem que hagueu gaudit de resoldre l'enigma d'avui amb èxit! No oblideu deixar els vostres comentaris i solucions sobre l'Wordle El Mot d'avui, datat 20/03/2024, a la secció de Solucions. La comunitat està impacient per llegir les vostres anècdotes i estratègies per afrontar aquest repte lingüístic tan divertit. Animeu-vos a compartir les vostres experiències i col·laborar en aquesta experiència col·lectiva de paraules!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up