Sobre nosaltres

Objectiu

Volem oferir dades que, sense ser un spoiler, ajudin a resoldre el Paraulògic i a fer aflorar la creativitat en aquells moments en què el joc sembla no avançar. També ens agradaria que el Dadalògic ajudés a aglutinar la comunitat que diàriament accepta el repte de resoldre el joc.

Origen

En l’origen d’aquest blog hi ha un seguit de diaris i plataformes. La inspiració de tot plegat prové del joc Spelling Bee del New York Times, que va servir perquè Rodamots s’animés a fer la versió catalana. Rodamots, s’ha de dir clar, porta molts anys oferint cada dia un mot, una proposta que, si no coneixeu, us encoratgem a descobrir. Actualment, el Paraulògic està allotjat al diari Vilaweb.

Però a banda del New York Times, Rodamots i Vilaweb, l’origen d’aquest blog és la comunitat que cada dia troba un moment (o més!) per repassar el vocabulari que demana el repte diari que proposa. Comunitat que en l’Spelling Bee se’n diu the Hivemind, que vindria a ser com la ment del rusc. Llarga vida al Paraulògic i llarga vida al nostre rusc!

Contacte

Per qualsevol proposta o comentari sobre aquest blog, podeu escriure al correu electrònic dadalogic.org (@gmail.com) o piular al compte de Twitter @dadalogic_org. Si teniu algun comentari sobre la solució diària, sobre paraules que haurien de sortir-hi o que us semblen incorrectes, podeu escriure un correu a paraulogic (@vilaweb.cat).

Agraïments

La graella i els prefixos de dues lletres estan basats en la informació equivalent que el New York Times calcula per a l’Spelling Bee. Els subconjunts són una adaptació d’una idea original d’en Jordi Vinyes. La resta de dades és de collita pròpia.

Però, ben mirat, és possible que aquest blog no existís sense la piulada d’en Josep Sala i Cullell on suggeria des de Noruega que allò que anàvem publicant a Twitter hauria d’aparèixer en una pàgina web.