Solucions d'avui 28/03/2024 del Wordle El Mot en català

28/03/2024

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Avui, 28 de març de 2024, els amants del joc Wordle en català s'han trobat amb un repte apassionant per resoldre. Les solucions d'avui han posat a prova la destresa lingüística dels jugadors, obligant-los a jugar amb les paraules per arribar a la combinació perfecta. En aquest article, explorarem les estratègies més eficaces per resoldre el Wordle del dia d'avui, analitzarem les paraules més complicades de desxifrar i oferirem consells útils per millorar les habilitats de resolució de paraules.

Indexi

Pistes subtils per a la paraula de Wordle: Núbil

En aquesta ocasió, us oferiré un conjunt de pistes enginyoses per a la paraula de Wordle. La vostra missió serà descobrir-la a partir d'aquests suggeriments subtils i provocadors. Poseu a prova la vostra curiositat i deducció per resoldre el repte.

Pista 1:

  • És un adjectiu que descriu una característica física comuna entre molts éssers vius.

Pista 2:

  • Aquesta paraula està associada a l'etapa de la vida en la qual la joventut es troba en el seu esplendor.

Pista 3:

  • És un terme que sovint es vincula amb la frescor, la vitalitat i la bellesa pròpia de la joventut.

Pista 4:

  • Aquest mot pot ser utilitzat per descriure aquelles persones que es troben en una fase de la seva vida marcada per la innocència i la prometedora etapa de l'adolescència.

Ara que heu rebut aquestes pistes subtils, poseu en marxa la vostra capacitat deductiva i intuïtiva per trobar la paraula de Wordle associada a aquests suggeriments. Bon joc!

Solució per al Wordle 818

La paraula del Wordle El Mot número 818 es:

Significat de la paraula de la solució d'avui 28/03/2024: Núbil

Núbil és una paraula que fa referència a una persona que encara no s'ha casat o que és soltera. Aquest terme prové del llatí "nubilis", que significa "casable" o "adequat per al matrimoni". Aquesta paraula sol ser utilitzada per descriure una persona en edat de casar-se però que encara no ha contraigut matrimoni.

En el context cultural i històric, la paraula núbil s'ha utilitzat tradicionalment per a referir-se a la condició de solter o soltera abans del matrimoni en diverses cultures i èpoques. En moltes societats antigues, la solteronia podia ser considerada una situació temporal fins que la persona trobava el seu cònjuge adequat.

En frases, podem trobar exemples com "La Maria encara és núbil, no s'ha casat encara" o "Els homes núbils eren considerats un bon partit a la societat antiga".

Una curiositat interessant sobre la paraula núbil és que sovint es relaciona amb la joventut i la etapa de la vida en què es busca parella per contraure matrimoni. També pot ser utilitzada en contextos literaris per descriure personatges que es troben en aquesta situació de no estar casats.

Descobreix la diversió intel·ligent amb Wordle El Mot: El Joc de Paraules que et Desafia

Si t'has enfrontat al Wordle El Mot d'avui i has arribat fins aquí, no dubtis a compartir les teves estratègies i solucions en català en els comentaris! Ens encantaria llegir les teves idees i veure com has resolt l'enigma d'avui. Anima't a participar i compartir la teva perspectiva, perquè la comunitat del Wordle El Mot sempre celebra la diversió de jugar i aprendre junts. Endavant, deixa el teu comentari i contagia la passió per les paraules!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up