Solucions d'avui 18/03/2024 del Wordle El Mot en català

17/03/2024

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Avui, 18 de març de 2024, les solucions del Wordle El Mot en català ens porten nous reptes i paraules per descobrir. En aquest article, aprofundirem en les estratègies i tàctiques que han portat als èxits del dia, així com les dificultats superades pels participants. També analitzarem les tendències i patrons que es repeteixen en les combinacions de lletres proposades. A més, s'exploraran les diferents tècniques utilitzades per resoldre aquest joc de paraules de manera eficaç i creativa. Segueixi llegint per conèixer tots els detalls d'aquesta apassionant jornada de Wordle El Mot en català.

Indexi

Pistes per a la paraula de Wordle: El Mot número 808

Benvinguts, amants de Wordle! Avui us presento una sèrie de pistes subtils per a la paraula d'avui. Us convido a posar a prova la vostra habilitat lingüística i capacitat deductiva per arribar a la solució. Així que, sense més preàmbuls, endinsem-nos en aquest repte fascinant!

Pista 1:

  • És una paraula que es relaciona amb la llei i l'orde social.

Pista 2:

  • Normalment s'utilitza per descriure una acció que compleix amb les normes establertes.

Pista 3:

  • És un concepte que implica conformitat amb les regles i regulacions vigents.

Amb aquestes pistes subtils, estic segur que sereu capaços de deduir la paraula correcta per a aquest Wordle. Mantingueu l'enginy ences, la curiositat activa i la ment afilada. Endavant, valents deduïdors de paraules, el repte us espera!

Solució per al Wordle 808

La paraula del Wordle El Mot número 808 es:

Significat de la paraula de la solució d'avui 18/03/2024: Legal

Legal és una paraula que fa referència a tot allò que està conforme amb la llei o amb les normes establertes. Aquest concepte és clau en la regulació de les relacions socials i en el funcionament de la societat en general. La legalitat d'una acció o d'un fet implica la seva conformitat amb les disposicions legals vigents.

En el context cultural i històric, el concepte de legalitat ha estat fonamental en el desenvolupament dels sistemes jurídics i en la protecció dels drets i deures dels ciutadans. Els codis legals, les lleis i les normatives són les eines que estableixen què és legal i què no ho és en una determinada societat.

Ús en frases:

  • "És important assegurar-se que tot el que fem sigui legal per evitar problemes legals en el futur."
  • "La empresa ha hagut de consultar amb advocats per assegurar-se que tot el seu funcionament és legal."

Curiositats i dades interessants:

  • El concepte de legalitat varia segons la legislació de cada país, per la qual cosa el que pot ser legal en un lloc pot no ser-ho en un altre.
  • La paraula "legal" prové del llatí "legalis", que significa "establert per la llei".

En resum, la paraula legal representa la conformitat amb les lleis i les normes establertes en una determinada societat, sent un concepte clau en el funcionament de les relacions socials i en la preservació de l'ordre legal.

Descobreix els secrets del Wordle El Mot: una combinació de diversió i estratègia

Apreciats lectors, us convidem a participar activament en la comunitat del Wordle El Mot i compartir les vostres opinions i estratègies per resoldre l'enigma del dia. Animeu-vos a deixar els vostres comentaris sobre les solucions d'avui 18/03/2024 en català, aportant el vostre punt de vista de manera lleugera i divertida. La participació és clau per millorar i gaudir al màxim d'aquest fascinant joc lingüístic. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up