Solucions d'avui 18/03/2024 del Wordle El Mot en català

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Avui, 18 de març de 2024, les solucions del Wordle El Mot en català ens porten nous reptes i paraules per descobrir. En aquest article, aprofundirem en les estratègies i tàctiques que han portat als èxits del dia, així com les dificultats superades pels participants. També analitzarem les tendències i patrons que es repeteixen en les combinacions de lletres proposades. A més, s'exploraran les diferents tècniques utilitzades per resoldre aquest joc de paraules de manera eficaç i creativa. Segueixi llegint per conèixer tots els detalls d'aquesta apassionant jornada de Wordle El Mot en català.

Indexi

Pistes per a la paraula de Wordle: El Mot número 808

Benvinguts, amants de Wordle! Avui us presento una sèrie de pistes subtils per a la paraula d'avui. Us convido a posar a prova la vostra habilitat lingüística i capacitat deductiva per arribar a la solució. Així que, sense més preàmbuls, endinsem-nos en aquest repte fascinant!

Pista 1:

  • És una paraula que es relaciona amb la llei i l'orde social.

Pista 2:

  • Normalment s'utilitza per descriure una acció que compleix amb les normes establertes.

Pista 3:

  • És un concepte que implica conformitat amb les regles i regulacions vigents.

Amb aquestes pistes subtils, estic segur que sereu capaços de deduir la paraula correcta per a aquest Wordle. Mantingueu l'enginy ences, la curiositat activa i la ment afilada. Endavant, valents deduïdors de paraules, el repte us espera!

Solució per al Wordle 808

La paraula del Wordle El Mot número 808 es:

Significat de la paraula de la solució d'avui 18/03/2024: Legal

Legal és una paraula que fa referència a tot allò que està conforme amb la llei o amb les normes establertes. Aquest concepte és clau en la regulació de les relacions socials i en el funcionament de la societat en general. La legalitat d'una acció o d'un fet implica la seva conformitat amb les disposicions legals vigents.

En el context cultural i històric, el concepte de legalitat ha estat fonamental en el desenvolupament dels sistemes jurídics i en la protecció dels drets i deures dels ciutadans. Els codis legals, les lleis i les normatives són les eines que estableixen què és legal i què no ho és en una determinada societat.

Ús en frases:

  • "És important assegurar-se que tot el que fem sigui legal per evitar problemes legals en el futur."
  • "La empresa ha hagut de consultar amb advocats per assegurar-se que tot el seu funcionament és legal."

Curiositats i dades interessants:

  • El concepte de legalitat varia segons la legislació de cada país, per la qual cosa el que pot ser legal en un lloc pot no ser-ho en un altre.
  • La paraula "legal" prové del llatí "legalis", que significa "establert per la llei".

En resum, la paraula legal representa la conformitat amb les lleis i les normes establertes en una determinada societat, sent un concepte clau en el funcionament de les relacions socials i en la preservació de l'ordre legal.

Descobreix els secrets del Wordle El Mot: una combinació de diversió i estratègia

Apreciats lectors, us convidem a participar activament en la comunitat del Wordle El Mot i compartir les vostres opinions i estratègies per resoldre l'enigma del dia. Animeu-vos a deixar els vostres comentaris sobre les solucions d'avui 18/03/2024 en català, aportant el vostre punt de vista de manera lleugera i divertida. La participació és clau per millorar i gaudir al màxim d'aquest fascinant joc lingüístic. Endavant!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up