Solucions d'avui 22/03/2024 del Wordle El Mot en català

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Avui, 22 de març de 2024, els amants del joc Wordle El Mot en català es troben davant les solucions d'aquest dia per posar a prova la seva destresa lingüística. En aquest article, explorarem les respostes del dia, analitzarem les estratègies utilitzades per resoldre el joc i oferirem consells per millorar les habilitats de resolució de paraules en català. A més, posarem l'accent en la importància de la diversitat lèxica i en la curiositat per descobrir noves paraules en aquest apassionant desafiament diari.

Indexi

Pistes per a la paraula de Wordle

En aquesta ocasió, tindràs l'oportunitat de descobrir una nova paraula en el joc Wordle. Les pistes que proporcionaré et portaran gradualment a la solució, convidant-te a exercitar la teva capacitat deductiva i la curiositat lingüística.

Pista 1:

  • Comença per pensar en una peça de roba clàssica i versàtil que sovint s'utilitza en contextos formals i informals.
  • Aquesta paraula està estretament relacionada amb la part inferior del cos i és un element imprescindible en molts armaris.

Pista 2:

  • La paraula que busquem també pot referir-se a l'acció d'ajustar o adaptar alguna cosa a una mida o forma concreta.
  • En el context de la moda, aquesta paraula pot ser sinònim de vestir-se elegant o bé ajustar una peça perquè s'adapti perfectament al cos.

Pista 3:

  • Una altra acepció d'aquesta paraula està relacionada amb l'acte de recolzar, afavorir o protegir alguna cosa.
  • En aquest sentit, aquesta paraula pot implicar una acció de suport o protecció cap a un objecte o un concepte.

Ara que has reflexionat sobre aquestes pistes, estàs a punt de descobrir la paraula oculta en aquest Wordle. Aplica la teva intuïció i coneixements lingüístics per resoldre el repte amb èxit. Endavant, valent Wordler!

Solució per al Wordle 812

La paraula del Wordle El Mot número 812 es:

Significat de la paraula de la solució d'avui 22/03/2024: Calça

Calça és una paraula que fa referència a una peça de roba que cobreix les cames, generalment des de la cintura fins als peus. Aquesta vestimenta és comuna en la indumentària de moltes cultures i èpoques diferents, sent una peça bàsica en el vestuari de la majoria de persones.

En el context cultural i històric, les calces han estat part de la vestimenta tradicional en moltes societats al llarg del temps. Antigament, les calces eren una peça indispensable en l'indumentària masculina i femenina, sent utilitzades tant per a protegir com per a cobrir les cames.

En frases populars, sovint trobem expressions com "posar-se les calces", que fa referència a vestir-se adequadament o preparar-se per a una situació concreta. Les calces també són un element recurrent en refranys i dites populars que fan servir aquesta peça de roba com a metàfora de la prudència o la decència.

Una curiositat interessant sobre les calces és que, durant molts anys, van ser una peça de roba interior que no es mostrava en públic. Tanmateix, avui en dia, les calces han evolucionat i s'han convertit en una peça de moda, amb dissenys i materials variats que reflecteixen les tendències actuals.

En definitiva, les calces són una peça de roba fonamental en el vestuari de qualsevol persona, amb una història rica i diversa que les converteix en un element clau en la cultura i la moda actuals.

Wordle El Mot: Un repte intel·ligent per a ment sàvia

És hora de dir adeu a l'aventura del Wordle El Mot d'avui. Si voleu compartir les vostres solucions del 22/03/2024 en català, us convidem a deixar els vostres comentaris a continuació. No oblideu mantenir el to lleuger i divertit, i deixeu que la creativitat flueixi! Aquest joc ens sorprèn cada dia, i les vostres aportacions fan que l'experiència sigui encara més emocionant. Endavant, Wordlers, compartiu amb nosaltres les vostres paraules mestres!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up