Solucions d'avui 23/03/2024 del Wordle El Mot en català

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Avui, 23 de març de 2024, els amants de les paraules i del joc Wordle El Mot en català han quedat expectants davant les solucions del dia. En aquest article analitzarem de manera concisa les estratègies i tàctiques utilitzades per resoldre l'Wordle d'avui, així com les paraules més recurrents i les tendències observades. També es discutiran les opcions més comunes per afrontar les combinacions de lletres que plantegen més dificultats, oferint suggeriments i consells per millorar el rendiment en aquest apassionant joc de paraules.

Indexi

Pistes per a la paraula de Wordle número 813

Benvolguts amants del joc Wordle, avui us convido a endinsar-vos en les subtils pistes que us portaran a descobrir la paraula oculta en el número 813. Amb enginy i perspicàcia, sou capaços de resoldre aquest repte lingüístic sense referir-vos mai a les paraules Iarda ni Iarda. Les vostres mentes curioses seran les vostres millors aliades en aquesta aventura.

Pistes:

  • 1. La paraula a trobar és sinònim d'espai o lloc, un terme que evoca un sentit de profunditat i amplitude.
  • 2. En aquesta paraula hi trobem la lletra "R", una consonant molt present en la nostra llengua i que pot ser clau per trobar la solució.
  • 3. La paraula comença amb la lletra "A", una vocal que sovint dóna inici a paraules significatives i rellevants.
  • 4. El significat d'aquesta paraula està vinculat estretament amb la noció de distància i extensió, transportant-nos a un món de mesures i dimensions.
  • 5. La paraula en qüestió és un terme que sovint es relaciona amb la geografia i el territori, essencial per descriure un determinat punt de referència.

Amb aquestes pistes subtils i provocadores, us convido a posar a prova la vostra destresa i astúcia per deduir la paraula amagada en aquest Wordle. Que la vostra curiositat i intuïció us guiïn cap a la solució!

Solució per al Wordle 813

La paraula del Wordle El Mot número 813 es:

Significat de la paraula de la solució d'avui 23/03/2024: Iarda

Iarda és la paraula que has hagut d'encertar avui al Wordle, i té un origen interessant que es remunta a l'antiga Anglaterra.

En el context històric, la yarda era una antiga unitat de mesura utilitzada principalment en el món anglosaxó. La seva longitud equival a 3 peus o 36 polzades, i encara avui en dia és utilitzada en països com els Estats Units i el Regne Unit per a mesurar distàncies.

Iarda també té un ús freqüent en frases populars. Per exemple, sovint escoltem expressions com "Donar una iarda" per referir-se a donar una mica més d'allò que es demana o esperat.

Una curiositat interessant sobre la iarda és que, en alguns països, la mesura de la seva longitud pot variar lleugerament. Això és degut a les diferents definicions i estàndards de mesura que s'han utilitzat al llarg de la història.

En resum, la paraula iarda no només té un significat concret relacionat amb una unitat de mesura, sinó que també porta consigo una història rica i curiositats que enriqueixen el seu significat.

Descobreix les Solucions del Wordle El Mot: 23/03/2024 i deixa la teva opinió!

Amb una combinació de diversió i seriositat, et convidem a descobrir les solucions del Wordle El Mot d'avui i compartir la teva experiència. Què et sembla el repte d'avui? T'ha costat trobar la paraula oculta? Deixa'ns el teu comentari! Ens encanta llegir les teves opinions i veure com t'has enfrontat al repte del dia. No dubtis a compartir la teva estratègia i intercanviar idees amb altres jugadors. Junts, farem del Wordle El Mot una experiència encara més divertida i enriquidora. Esperem la teva opinió amb moltes ganes!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up