Solucions d'avui 19/03/2024 del Wordle El Mot en català

Solucions d'avui del Wordle El Mot en català

Avui, 19 de març del 2024, analitzem les solucions del Wordle El Mot en català. En aquest article, explorarem les estratègies i tàctiques utilitzades pels participants per endevinar la paraula oculta. A més, destacarem les paraules més complexes i les tendències observades en les respostes dels jugadors. També examinarem la importància de la diversitat lèxica i la creativitat en aquest desafiament diari. No et perdis aquesta exhaustiva revisió de les solucions d'avui, que t'ajudarà a millorar les teves habilitats en aquest apassionant joc de paraules.

 

Indexi

Pistes subtils per a la paraula de Wordle

Benvolguts jugadors de Wordle, avui us proposo un repte lingüístic intrigant. A través d'una sèrie de pistes subtils, us guiaré cap a la solució buscada. Recordeu que la gràcia del joc rau en la capacitat de deducció i la curiositat per descobrir la paraula correcta. Endinseu-vos en aquest desafiament amb entusiasme i astúcia!

Pistes:

  • Voltants Elèctrics: Aquesta paraula està estretament relacionada amb la mesura de la intensitat del corrent elèctric.
  • Unitat Internacional: La paraula és utilitzada en el sistema internacional d'unitats per expressar una determinada quantitat elèctrica.
  • Indica Capacitat: Fer servir aquesta paraula potencialment us permetrà expressar la capacitat elèctrica d'un sistema.
  • Relacionada amb la Càrrega: En el camp de l'electricitat, aquesta paraula es vincula directament amb la quantitat de càrrega elèctrica.
  • Clau en Circuits: En el disseny i anàlisi de circuits elèctrics, aquest terme és essencial per entendre el comportament del corrent.

Espero que aquestes pistes us ajudin a deduir la paraula correcta sense fer-ne referència directa. Mantingueu la ment oberta i la curiositat desvetllada per resoldre aquest enigma lingüístic de Wordle. Bon joc!

Solució per al Wordle 809

La paraula del Wordle El Mot número 809 es:

Significat de la paraula de la solució d'avui 19/03/2024: Farad

Farad és una unitat de mesura del sistema internacional que s'utilitza per quantificar la capacitancia elèctrica d'un conductor. Aquesta unitat es representa amb la lletra F en honor a l'inventor i físic britànic Michael Faraday.

En el context cultural i històric, cal destacar que Michael Faraday va ser un dels científics més importants del segle XIX en el camp de l'electromagnetisme. Les seves investigacions van ser fonamentals per al desenvolupament de la física moderna i la tecnologia elèctrica.

En l'àmbit de la lingüística, la paraula farad també es pot utilitzar en frases per descriure la capacitat de conservar càrrega elèctrica d'un material o dispositiu. Per exemple, "Aquest condensador té una capacitat de 1 farad."

Una curiositat interessant sobre la paraula farad és que, en el sistema internacional, les seves submúltiples es representen amb prefixos com el microfarad (μF) o el picofarad (pF), que són més comuns en l'expressió de valors més petits de capacitància elèctrica.

Descobreix els secrets del Wordle El Mot: una aventura lingüística divertida i emocionant

Això és tot per avui al Wordle El Mot! Si voleu compartir les vostres solucions d'avui 19/03/2024 i comparar estratègies lingüístiques, no dubteu a deixar els vostres comentaris a continuació. Els desafiaments de paraules i lletres us esperen, així que no us amagueu i compartiu les vostres experiències. Ens encantarà llegir les vostres impressions i anècdotes sobre aquest joc tan adictiu. Que la diversió i les paraules us acompanyin en la vostra jornada!

image_pdfDescarregar el PDF dels solucions d'avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go up